Mios skyrybos man sukėlė neaiškumų – kaip čia išeina?

Skyrybos. Vienus sukrėtė Brado Pitto ir Angelinos Jolie skyrybos ir apatinių skalbimas. Kitus gal Natalijos Bunkės meilės epopėja. O mane nustebino kito žmogaus istorija.

2016 m. vasarą atlikėja pranešė apie skyrybas.<br>T.Bauro nuotr.
2016 m. vasarą atlikėja pranešė apie skyrybas.<br>T.Bauro nuotr.
Atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia ištekėjo 2015 metų birželį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia ištekėjo 2015 metų birželį.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

Sep 24, 2016, 11:36 AM, atnaujinta May 12, 2017, 3:48 AM

Mia. Moteris, kuri neturi santykių su vyrais laimės, nors jos sceninė karjera yra nebloga. Prieš daugiau nei metus nuskambėjo džiugi žinia, kad Mia po visų savo skyrybų ir sužadėtuvių vėl ištekėjo. Man tai gal ir nesukėlė džiaugsmo bangos, bet vis tiek malonu. Kažkur širdies kamputyje tikėjausi, kad ši jos santuoka bus sėkminga. Bent jau kelerius metus.

Ir štai lyg iš giedro dangaus trenkė žinia, kad ji skiriasi. Nemalonus dalykas tiek jiems patiems, tiek artimiesiems, tiek gerbėjams. Skyrybos lyg ir buvo gražios – kiek jos gali būti gražios – bet vis tiek.

Ir juk nelaimė nevaikšto viena. Čia problemos dėl kavinės, čia dėl vyro panižusių kumščių. Jų gyvenimas – jų reikalas. Tik labai gaila, kad tas iš šalies gražus ir spindintis šeiminis gyvenimas staiga nutrūko. O paskui jį nuvilnijo visi tie skandalai...

Apie iš išorės gražių porų skyrybas šį tą žinau. Kaimynystėje gyvenanti pora buvo laikoma kone idealia. Visur vaikščiojo susikibę už rankučių, bučiavosi viešumoje, vaikai gražūs, laimingi – viskas, kas būdinga laimingai šeimai.

Bet kai jie staiga trinkt ir išsiskyrė, paaiškėjo, kad tas gražus fasadas, tas žibantis gyvenimo viršelis slėpė tironišką vyro elgesį. Dažni pykčiai su žmona, smurtas prieš vaikus ir vos ne karinė tvarka. Toks buvo jų tikrasis gyvenimas.

Tai iš pradžių ši istorija, o paskui Mios skyrybos man sukėlė klausimą – kaip čia išeina? Kaip mano kaimynė – pirma susituokia, o paskui pamato, kad vyras tironas? Ar prieš tekėdamos moterys užsimerkia prieš vyro šiurkštumą, nesusivaldymą, agresiją?

Prieš pradedant šeiminį gyvenimą su tuo žmogumi reikėtų pagyventi kaip porai, įsitikinti ir išsiaiškinti, koks jis. Kai santuoka įvyksta labai greitai, matome, kas iš to išeina...

Pačiai Miai norėtųsi palinkėti, kad į jos gyvenimą dar ateitų meilė. Šįkart – atnešanti daugiau pagarbos ir laimės nei skandalų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.