Į pasimatymą be pinigų išėjusi mergina: „Klaikiau negalėjo būti“

Draugų gimtadienyje susipažinau su vaikinu. Kadangi neturiu gyvenimo draugo, buvau nieko prieš, kad jis man rodo dėmesį. Tą vakarą praleidom linksmai ir apsikeitėm telefono numeriais. Linksmybių įkarštyje žmogaus gerai nepažinsi, bet atrodė simpatiškas, todėl nuoširdžiai laukiau pažinties pratęsimo.

Esu gana mandagi ir tolerantiška mergina, tai sėdėjau ir klausiausi, tenkinau jo savimeilę, apsimesdama, kad man įdomu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Esu gana mandagi ir tolerantiška mergina, tai sėdėjau ir klausiausi, tenkinau jo savimeilę, apsimesdama, kad man įdomu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Esu savarankiška mergina ir labai nemėgstu kur nors eiti tuščiomis kišenėmis. Bet galiausiai sutikau – pamaniau, jis draugų draugas, galima pasitikėti. Tiek to, eikime.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Esu savarankiška mergina ir labai nemėgstu kur nors eiti tuščiomis kišenėmis. Bet galiausiai sutikau – pamaniau, jis draugų draugas, galima pasitikėti. Tiek to, eikime.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Vasara

Oct 23, 2018, 3:40 PM

Paaiškėjo, kad jis gyvena bute netoli mano bendrabučio, todėl tikėjausi malonaus pasivaikščiojimo ar ko nors panašaus. Bet vieną vakarą sulaukiau jo kvietimo išeiti į miestą – į naktinį klubą.

Na, aš tikrai mėgstu pašokti. Bet atsisakiau, nes neturėjau tam pinigų. Taip tiesiai jam ir pasakiau: „Visai neturiu pinigų, gal kitą kartą, kai turėsiu. Geriau susitinkam taip, paprastai.“

O jis man sako: „Tai nieko baisaus, aš turiu. Einam, einam!“

Esu savarankiška mergina ir labai nemėgstu kur nors eiti tuščiomis kišenėmis. Bet galiausiai sutikau – pamaniau, jis draugų draugas, galima pasitikėti. Tiek to, eikime.

Jau nepasakosiu, kaip ruošiausi ir puošiausi, nes dabar gailiuosi. Geriau būčiau ėjusi susivėlusi, be makiažo ir su treningais. Tai bent ir jam būtų buvęs tas vakaras įsiminęs.

Žodžiu, nuėjom mes į klubą, jis sumokėjo už mano įėjimą. Radom laisvą staliuką ir atsisėdom. Tada jis nuėjo prie baro nupirkti gėrimo. Grįžo su juo, atsisėdo prieš mane ir pradėjo gurkšnoti. Pasiūlė paragauti, bet tai man pasirodė taip keista, kad iš pirmo impulso atsisakiau. O reikėjo neatsisakyti.

Pokalbio temos – apsaugok Viešpatie. Apie jo automobilį, apie jo mokslus, apie jo interesus ir apie jo ateities planus. Gal ir būtų įdomu, jei žmogus įdomiai pasakotų, bet čia – jokio humoro, jokios savikritikos, jokio dialogo. Esu gana mandagi ir tolerantiška mergina, tai sėdėjau ir klausiausi, tenkinau jo savimeilę, apsimesdama, kad man įdomu.

Na, po kokių dviejų valandų man jau buvo tikrai žiauriai nusibodę. Pasiūliau jam pašokti, bet jis atsakė, kad nenori. Tada jau nurijau visą nepatogumą ir sakau jam: „Tai gal gali ir man nupirkti gėrimą? Aš rimtai neturiu pinigų.“

O jis: „Ne, aš negaliu sau to leisti, juk jau sumokėjau už tavo įėjimą, o dar reikės mokėti už taksi.“

Nusikvatojau, nes pamaniau, kad jis skėlė pokštą. O jis taip smerkiamai į mane pažiūrėjo, kad visi juokai išgaravo.

Na, ką, atkentėjau dar valandą pokalbio ir paprašiau važiuoti namo. Jaučiausi taip, lyg koks vampyras būtų iščiulpęs visą gyvenimo džiaugsmą. O jis atsisveikindamas dar sako: „Visai fainai praleidom laiką, gal kitą kartą dar kur nors nueisim.“

Ačiū. Klaikesnio pasimatymo gyvenime neturėjau. Net smegenys ištino.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugsėjo 30 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?