Pamačiusi internetinį draugą gyvai, prarado žadą: „Kam taip meluoti?“

Sveiki! Perskaičiusi aklo pasimatymo istoriją nusprendžiau ir aš papasakoti savo. Susipažinome vienoje pažinčių svetainėje, vėliau pasikeitėme telefono numeriais. Susiskambinome, labai gražus vyriškas balsas. Nežinau, kodėl aklai tikiu, kad gražų balsą turintis vyras ir pats bus toks „čiki“. Bet tai nepasiteisina ir šį sykį susimoviau.

Mintyse dar sukosi ir tai, kad nieko nesutikčiau iš pažįstamų. Kad niekas nepamatytų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mintyse dar sukosi ir tai, kad nieko nesutikčiau iš pažįstamų. Kad niekas nepamatytų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Iš karto nusivyliau jį pamačiusi, net įsiutau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Iš karto nusivyliau jį pamačiusi, net įsiutau.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rasa

Oct 18, 2016, 10:28 AM, atnaujinta May 10, 2017, 5:01 PM

Pradėjom bendrauti, aš dar kartą pasitikslinau, ar jo duomenys tikri, kaip anketoje parašyta. Jis patvirtino, kad taip (duomenų dabar nepasakysiu, atminty neišsisaugojo). Pamenu, prisistatė – šviesus.

Mus skyrė nemažas atstumas, tai šiaip ne taip susiderinome susitikimą. Ruošiausi sąžiningai, labai kruopščiai, dabar pasakyčiau – per daug smulkmeniškai :). Net paskutines plaukų formavimo priemones panaudojau. Drąsiai šokau į aukštakulnius, nesvarbu, kad aukštesnė būsiu šalia eidama, nieko neatsitiks, juk ne kasdien lakstau į pasimatymus.

Aš jau sutartoje vietoje, girdžiu: „Labas.“ Balsu net nesuabejojau, bet, va, išvaizda visiškai neatitiko nurodytų duomenų. Kai buvome šalia vienas kito, atrodė, kad aš visa galva už jį aukštesnė. Man tai nepriimtina, kitai gal ir nieko. Jo šviesūs plaukai buvo tik a la šviesūs – gerokai nešė į rusvumą. „Ryžas“, bet neskaudžiai.  

Iš karto nusivyliau jį pamačiusi, net įsiutau. Kaip galima šitaip elgtis, meluoti, negerbti kito žmogaus, negerbti jo laiko. Patyriau šoką. Ilgai klapsėjau blakstienomis. 

„Gerai, – sakau, – pasivaikščiokim truputį.“

O buvom sutarę, kad būtinai prisėsime kavinukėje ir tikrai neskubėsime išsiskirti, kad turime apie ką pašnekėti. Bet kadangi jis atvyko į mano miestą, tai jaučiausi padėties šeimininkė.

„Tikrai toli neisiu su tavim“, – galvoju. Mintyse dar sukosi ir tai, kad nieko nesutikčiau iš pažįstamų. Kad niekas nepamatytų. Aišku, mano tos dienos nelaimei, mus pamatė. Bet toliau.

Lengvu žingsniu mudu priėjome stiklines parduotuvės duris, aš atsisukau į jį ir paklausiau: „Ar tu matai porą iš mudviejų?“

Turėjau omeny, ar tikrai mudu tinkame kaip pora, vienas šalia kito. Ir jis atsakė: „Taip!“

Aš visiškai praradau žadą, bet laimė, kad tuo pat metu atėjo SMS iš tinklo operatoriaus. Aišku, aš dorai jos net neperskaičiau, į nieką daugiau nesigilinau, tik permečiau akimis ir pasakiau: „Nepyk, gavau labai svarbią žinią ir netrukus turiu būti vietoje...“

Tai, va, tokia mano istorija. Man labai gaila, kad dar esama tokių vyrų. Aš suprantu, kad norisi susirasti antrą pusę, bet tik ne šitaip...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.