Įspėjo poras: planas pamaloninti žmoną įskaudino abu sutuoktinius

Esu užsiėmusi penkiasdešimtmetė. Tiek užsiėmusi, kad mano intymūs santykiai su vyru jau seniai tapo nekokie. Ne dėl vyro kaltės, tiesiog daug dirbu, darbas kūrybinis, daug žmonių ir streso.

Virpančia širdimi, visa įsitempusi atsiguliau ant pilvo. Staiga jis pritemdė šviesą!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Virpančia širdimi, visa įsitempusi atsiguliau ant pilvo. Staiga jis pritemdė šviesą!<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nuotaika galutinai buvo sugadinta.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nuotaika galutinai buvo sugadinta.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Žmona

2016-10-21 23:56, atnaujinta 2017-05-10 10:21

Vieną dieną mano vyras mane pasisodino, paėmė už rankos ir pasakė, kad daugiau taip arti darbe negaliu, nes mūsų santykiai visai atšals. Be to, mano gimimo diena. Ir, mano nuostabai, padavė man dovanų kuponą su apsilankymu vienoje garsiausių Lietuvos SPA centrų.

Ant kupono buvo informuojama apie antistresinę programą, susidedančią iš masažo, įvyniojimų į molius ir visokių kitokių keisčiausių masažų su medumi ir dar kažin kokios velniavos.

Labai apsidžiaugiau vyro rūpestingumu ir savaitgalį skyriau apsilankymui SPA. Kai paskambinau telefonu, atsiliepė maloni mergina. Paklausiau, ar reikia ką nors atsinešti, kokius nors apatinius, bet ji atsakė, kad tereikia geros nuotaikos. Vis dėlto paklausiau, ar ten reikės nusirengti nuogai. Mergina patikino, kad nesijaudinčiau, viskas bus etiška, pridengta.

Nuskridau kaip ant sparnų. Buvau labai gražiai priimta, pavaišinta arbata, vandeniu su citrina ir galiausiai patamsintais koridoriais nuvesta į jaukų kambarėlį, išpuoštą rytietiškais motyvais, kvepiantį. Mergina mane paliko vieną.

Staiga į kambarį įėjo gražus, pietietiškos išvaizdos maždaug trisdešimtmetis vyras. Jis maloniai pasisveikino, paklausė, ar kalbu angliškai, ar rusiškai. Pasakiau, kad rusiškai lengviau, ir, mano nuostabai, jis ypač maloniai paprašė nusirengti. Gavau šoką. Nusirengti nuogai?!

Prieš svetimą vyrą, kai jau keli mėnesiai stresuoju dėl savo kūno, kuris man vis atrodo nekoks?! Nors mano vyras vis man sako, kad mano kūnas gražus, bet man pačiai atrodo kiek kitaip. Man juk penkiasdešimt metų!

Taigi tas vyras man padavė permatomas, beveik voratinklines kelnaites, nežinia ką galinčias uždengti. Mano pirma reakcija buvo pulti lauk iš to kambario, bet susivaldžiau, juk esu, taip sakant, pilnametė, turinti suaugusių vaikų. Nenorėjau apsijuokti prieš priėmime sėdinčias išsigrimavusias jaunas fifas.

Vyriškis trumpam išėjo, leisdamas man nusirengti. Šalia buvo ir chalatas, tai greitai užsivilkau. Atėjęs vyriškis atnešė dubenį su šiltu skysčiu, į kurį sumerkiau kojas. Vyras kurį laiką masažavo mano pėdas. Prisipažinsiu, buvo malonu, bet vis negalėjau atsipalaiduoti, nes nežinojau, kas manęs toliau laukia.

Pagaliau jis paprašė manęs nusivilkti chalatą ir atsigulti ant masažo gulto. Virpančia širdimi, visa įsitempusi atsiguliau ant pilvo. Staiga jis pritemdė šviesą! Priėjo ir ramiai, švelniai praskėtė mano kojas. Pradėjo masažą nuo kojų aukštyn, darbuodamasis pirštais. Jausmas toks, tarsi gyvatės šliaužiotų mano tarpkoju, šlaunimis, visu kūnu...

Paskui liepė atsigulti ant nugaros. Tikėjausi, kad, kaip sakė SPA darbuotoja, viskas bus etiškai pridengta. Kur tau! Visu savo grožiu apsiverčiau ant nugaros. Minčių kilo visokių: ar bėgti, ar likti, kada jis mane pradės prievartauti. Gulėjau lyg įtempta styga. Bet kuo karščiau jis mane lietė, tuo labiau nervinausi ar jaudinausi, jau nebežinau.

Turiu pripažinti, kad jis, net ir artėdamas prie mano brangenybės, ribų neperžengė, bet tirtėjau lyg drebulės lapas. Tik jau nežinau, ar iš pasitenkinimo, keistos erotikos, ar iš baimės. Vaikinas juk buvo dieviškai gražus, pusnuogis, raumeningo gražaus kūno. Pagalvojau, ką pasakytų vyras, jeigu pamatytų, kur, su kuo esu, kaip atrodau ir kas man daroma. Labai pykau ant darbuotojų, kad neinformavo apie visą antistresinės programos eigą.

Palikau šį SPA galiausiai pikta, sutrikusi ir nė kiek neatsipalaidavusi. Vis galvojau, ar pasakoti vyrui apie tai, kas įvyko. Mano vyras nėra pavydus, bet kartais pasireiškia natūralus vyriškas savininkiškumas. Nutariau, kad turiu papasakoti ir papriekaištauti jam už tai, kur mane nusiuntė.

Išklausęs mano pasakojimo, jis piktai paklausė: „Ir tu jam šitai leidai? Ko iš karto neišėjai?“

Trenkė durimis ir išėjo. Nuotaika galutinai buvo sugadinta, likau įsitempusi, nokautuota streso per tokią antistresinę programą...

Kodėl neįvardiju tos įstaigos? Nes nesu apsisprendusi, ar mano reakcija adekvati. Gal esu senamadiška ir viskas ten buvo gerai? Bet kuriuo atveju patariu atsargiau dovanoti panašias dovanas. O tokią dovaną gavus patariu susirinkti visą reikiamą informaciją apie „antistresinę SPA programą“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.