Pasimatymo viršūnė: vaikinas uždavė 3 klausimus intelektui nustatyti

Mačiau, kad nemažai merginų ir vaikinų pasipasakoja apie nevykusius pasimatymus. Istoriją turiu iš aš.

Tiesą sakant, pamaniau, kad jis juokauja. Į visus klausimus atsakiau, bet nemanau, kad tai parodė, ar esu protinga. Bet tikrai atskleidė, koks jis pats yra mulkis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tiesą sakant, pamaniau, kad jis juokauja. Į visus klausimus atsakiau, bet nemanau, kad tai parodė, ar esu protinga. Bet tikrai atskleidė, koks jis pats yra mulkis.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pasibaigus pasimatymui, vaikinas išreiškė viltį, kad tai nėra mūsų paskutinis pasimatymas. Tiesiai atsakiau – su tokiu kaip jis dar kartą pasimatyti tikrai nenoriu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pasibaigus pasimatymui, vaikinas išreiškė viltį, kad tai nėra mūsų paskutinis pasimatymas. Tiesiai atsakiau – su tokiu kaip jis dar kartą pasimatyti tikrai nenoriu.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Evita

2016-10-25 19:35, atnaujinta 2017-05-10 05:09

Pasimatymas buvo senokai, vasarą, kai dar buvo šilta ir galėjau pasipuošti aukštakulnėmis basutėmis ir lengvomis suknelėmis.

Skubėjau po darbo namo, kai mane tiesiog gatvėje sustabdė uždusęs jaunuolis – pasirodo vyrukas ėjo paskui mane norėdamas užkalbinti, o pamatęs, kad jau ketinu išvažiuoti automobiliu, sustabdė ir išprašė telefono numerį. Pasirodė kiek juokinga, bet vaikino emocijos buvo nuoširdžios, todėl daviau savo numerį.

Po kelių dienų susirašinėjimo „Kaip tavo dienelė?“ jau ėjome į pasimatymą. Štai čia viskas ir prasidėjo. Net dabar prisiminus pasimatymą ima juokas, ką jau kalbėti, kas dėjosi, kai apie tą bičą papasakojau draugėms.

Žodžiu, susitinkame su jaunikaičiu ir iš karto suprantu, kad vyrukas ne mano skonio. Kažkokių gražuolių neieškau, bet tiesiog ne mano tipažas, ir tiek. Galvoju, nieko tokio, pasivaikščiosime parke, smagiai paplepėsim.

Su kava patraukėme parko link. Ir pirmas mano jaunikaičio klausimas – koks mano ūgis? Aš tikrai nesu aukšta mergina, todėl mane labai erzina, kai bernai klausia ūgio, – iš karto parodo, kad kompleksuoja dėl savojo.

Nors vaikinas buvo nedaug aukštesnis už mane, tikrai neatkreipiau į tai dėmesio, kol jis pats to nepabrėžė. Parodau į aukštakulnes basutes – be jų esu akivaizdžiai žemesnė už vyruką.

Išsiaiškinom, judam toliau.  

Taigi, einame gatve, jis žarsto komplimentus tokius, kokius moka: atrodau natūrali (???) ir tokia drovi, gera mergaitė. Tiesiog pasakiau ačiū. Nors naudoju kosmetiką, esu tikrai drąsi mergina, moteris, o ne mergaitė.

Tada vyrukas pradeda pasakoti, kad anksčiau turėjo ne vieną rimtą draugystę, todėl santykiuose yra rimtas. Jam, beje, 33-eji, o man – 25-eri.

Sužinojęs mano amžių pasakė, kad visada ir draugavo su maždaug 8 metais jaunesnėmis. Aš juokaudama sakau: na, bet gal ne tada, kai tau dvidešimt?

Juokiuosi tik aš.

Nes jis paaiškina – kai jam buvo 24-eri, draugavo su 16-mete. Ir paskubėjo pridurt: bet ji tikrai buvo rimta mergina. Pabandau įsivaizduot, kas būtų, jeigu dabar draugaučiau su 17-mečiu. Absurdas.

Jam pasakiau, kad toks amžiaus skirtumas atrodo kiek keistokas. Tai tuomet jis atšovė, kad ta pati jo mergina, kai jai buvo 15-ka, draugavo su vyru, kuriam buvo 28-eri!

Pamatęs mano išraišką, manoji simpatija bandė dar teisintis, bet man tokios draugystės kvepia nepilnamečio išnaudojimu.

Toliau pokalbis krypsta apie darbą, pomėgius, vėl santykius, moteris ir vyrus... ir sužadėtinę namuose.

TAIP.

Simpatijos sužadėtinę namuose, su kuria jis gyvena. Tačiau jis, matai, „jau jaučia“, kad nieko iš tų santykių neišeis, todėl GAL greitai išsiskirs. Nors jeigu ji norėtų būti su juo, tai jis norėtų kurti šeimą, auginti vaikus.

Šioje vietoje vos neišgriuvau. Reiškia, štai šitaip jis gerbia moteris – su viena geria kavą, o su kita vakare gulasi į lovą.

Ir juokingiausia, ką jis sau mano, kas jis toks yra? Nei iškalbos, nei pagarbos moterims, nei ko nors ypatingo pasiekęs karjeroje, ir dar tikisi mane sužavėti???

Bet tuo viskas nesibaigė! Tada vaikinas pareiškė, kad jam patinka protingos merginos, todėl jis per pasimatymus užduoda kelis klausimus ir pažiūri, ar mergina sugeba į juos atsakyti. Čia, sako, šiaip – tik dėl įdomumo.

Taigi, prašom – vaikino paruošti trys klausimai intelektui nustatyti:

1) Kokia yra Estijos sostinė?

2) Kiek yra 100 litų konvertavus į eurus? Tik greit pasitaisė, gal pasirodė per sunkus klausimas – kiek 100 eurų yra litais?

3) Kokia yra Čekijos sostinė?

Tiesą sakant, pamaniau, kad jis juokauja. Į visus klausimus atsakiau, bet nemanau, kad tai parodė, ar esu protinga. Bet tikrai atskleidė, koks jis pats yra mulkis.

Sužadėtinė? Per pasimatymą surengtas žinių patikrinimas? Klausimai, į kuriuos gali atsakyt ir vaikas? Normalaus žodžio nesurezgimas?

Pasibaigus pasimatymui, vaikinas išreiškė viltį, kad tai nėra mūsų paskutinis pasimatymas. Tiesiai atsakiau – su tokiu kaip jis dar kartą pasimatyti tikrai nenoriu.

Kartais apsidairau aplink – šakės, kiek žinau gražių, protingų ir vienišų panų, kurios mano, kad kuo nors yra prastos. Nors jos nuostabios!

O čia toks lepšis kažkaip sugebėjo susirasti merginą ir dar bando kitą pakabint? Ir iš ko mums, vienišoms merginoms, rinktis? :)

Galbūt ir jūs esate buvę pasimatyme, kuris virto visišku nesusipratimu? Pasidalinkite savo pasakojimu. Jūsų laiškų laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.