Nepažįstamoji skubėjo prigulti ant sofos. Išsižiojo išgirdę, kas ji tokia

Tokio žmogaus, kurį sutikau visai netyčia, man dar neteko pažinti. Tokiomis akimirkomis ir supranti, koks pasaulis yra spalvingas. Vieną vakarą mano namuose pasirodė viešnia, apie kokias skaitome policijos suvestinėse, bet veido niekada nematome. 

Su vyru juokėmės, kad savo sofą bent jau atidavėme į švelnias rankas...<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Su vyru juokėmės, kad savo sofą bent jau atidavėme į švelnias rankas...<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ernesta

Dec 1, 2016, 9:36 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:17 AM

Prieš šventes su vyru nusprendėme atnaujinti savo butą ir įsigijome naujų baldų. Senuosius nusprendėme parduoti už simbolinę kainą, todėl pirkėjų internete ilgai ieškoti nereikėjo.

Mūsų dviviete odine sofa itin susidomėjo viena panelė, kuri dar tą patį vakarą atvyko apžiūrėti ją sudominusio pirkinio.

Pirkėja, pavadinkime ją Simona, prisistatė su šventiniu kvapeliu. Kadangi vakaras jau buvo vėlyvas, apie 21 val., o mergina buvo ryškiai pasidažiusi ir efektingai pasipuošusi – su priklijuotomis blakstienomis, ryškiu manikiūru ir aukštakulniais bateliais – pamaniau, galbūt reikalų tvarkyti ji atvyko tiesiai iš kokio nors vakarėlio.

Skubėjo prigulti

Pakiliai nusiteikusi vėlyva viešnia iškart drąsiai klestelėjo ant parduodamo dėvėto odinio baldo ir prigulusi pabandė išsitiesti visu ūgiu. „Tilpsiu“, – konstatavo ji.

Tiek telefonu, tiek susitikus pabrėžiau, kad sofa yra dvivietė, nepritaikyta miegojimui, todėl baldas jai gali būti nepatogus. Entuziastingai nusiteikusi mergina patikino, kad ji yra nedidukė, todėl iš bėdos puikiai tilps. Juo labiau, kad sofą vis tiek perka ne sau, o klientams.

Simona prisistatė esanti masažuotoja, neseniai atsidariusi prabangų saloną su „Dolce & Gabbana“ sienų tapetais ir masažo stalu už 2000 eurų. Mergina su neslepiamu pasididžiavimu pasakojo apie savo kuriamą verslą ir rodė išpuoselėto salono nuotraukas mobiliajame telefone.

Masažo salone trūko tik baldo, ant kurio klientas galėtų prisėsti. Todėl ši nedidelė odinė sofa bus pats tas.

Baldo oda vietomis buvo šiek tiek apsitrynusi, tačiau merginos tai neatbaidė. „Uždengsiu tas vietas kailiais“, – mojo ranka geros nuotaikos nestokojanti pirkėja, kurią itin viliojo nedidelė dėvėto baldo kaina (už sofą prašėme 50 eurų).

Miegojo ant žemės

Netrukus mergina išsikalbėjo, kad jai dabar trūksta pinigų, nes didžiąją dalį santaupų surijo salono įrengimas, verslo liudijimai ir kiti mokesčiai. Todėl naujai sofai lėšų kol kas neturi.

Masažuotoja taip pat prasitarė, kad šiuo metu ji nelabai turi kur gyventi, todėl kelias naktis jai teko nakvoti savame salone. Bet ant brangaus, tačiau siauro masažo stalo juk patogiai neįsitaisysi. Todėl merginai miegoti reikia ant grindų – skundėsi, kad dėl to dabar visi šonai skauda ir pačiai nepatrukdytų masažo meistrės rankos.

Užsikalbėjusią Simoną nutraukė taksi vairuotojo skambutis – automobilis jos laukė visą tą laiką, kol ji apžiūrinėjo sofą. Išeiti neskubėjusi mergina dar spėjo pasipasakoti, kad jai atimtas vairuotojo pažymėjimas, todėl dabar tenka važinėti viešuoju transportu arba taksi. Tam išleidžia dalį savo atlyginimo.

Kai potenciali pirkėja išėjo, su vyru net išsižiojome: „Kas čia tokia buvo???“

Pritrenkė sofos šeimininkės praeitis

Gana sudėtingai sekėsi derinti sofos išgabenimo procedūrą. Galiausiai ji atvyko su solidžiai atrodančiu vidutinio amžiaus vyru ir jo darbininku. Net buvo nepatogu žiūrėti, kaip kostiumuotas, paltą vilkintis vyriškis tempia tą sofą iš 5 aukšto. 

Kai sofa jau buvo supakuota, pirkėja su vyriškiu atėjo atsiskaityti. „Gal galit dar duoti už mane 50 eurų? Aš vėliau grąžinsiu“, – kreipėsi į vyrą. Šis atidarė savo rankinę ir padavė mums pinigus.

Tuo metu pas mane svečiavosi teisme dirbanti bičiulė. Jai masažuotoja pasirodė panaši į vieną damą, kuri turi reikalų su policija.

Radom jos nuotraukų internete ir informacija buvo iškalbinga... Naujoji mano sofos šeimininkė buvo ne kartą bausta. Panašu, kad Simonai taksi teks važinėti dar ilgai. Nes dėl vairavimo išgėrus jai ne tik atimtas vairuotojo pažymėjimas, bet ir konfiskuoti keli prabangūs automobiliai. Reikalų su Kelių policija mergina turėjo ne tik dėl vairavimo išgėrus, bet ir dėl sukeltų eismo įvykių.

Pareigūnams ši mergina žinoma dar ir dėl kito dalyko. Ji ne kartą pričiupta internete siūliusi intymias paslaugas.

Tačiau, kaip Charlesas Dickensas yra pasakęs, nėra prasmės knaisiotis po praeitį, jei ji neturi įtakos dabarčiai. Su vyru juokėmės, kad savo sofą bent jau atidavėme į švelnias rankas...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.