Netikėtas radinys aguonų pakelyje nupurtė: „Buvau šokiruota“

Prieš Kalėdas iš parduotuvių lentynų šluojami ne tik mandarinai, cinamonas, bet ir aguonos. Pastarasis ingredientas šeimininkių gausiai naudojamas įvairiems kepiniams ir šventiniams patiekalams gardinti. 

Skaitytoją radinys aguonų pakelyje šokiravo<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Skaitytoją radinys aguonų pakelyje šokiravo<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skaitytoja I.

Dec 15, 2016, 10:23 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:31 PM

Kalėdinį aguonų tortą savo šeimai panorusi iškepti vilnietė susidūrė su netikėtais nemalonumais. Viename sostinės prekybos centre aguonų pakelį įsigijusi vilnietė nė neįtarė, kokį siurprizą jame ras.

„Kai atidariau pakelį, pelės nesimatė. Ji buvo aplipusi aguonomis... Kai supyliau į dubenį jas nuplauti, pelė iškilo į paviršių, – pasakojo moteris. - Atsargiai su parduodamomis fasuotomis aguonomis! Labai nemalonus radinys. Jaučiausi šokiruota“.

Vilnietė dėl itin nemalonaus radinio kreipėsi į Valstybinę vartotojų teisių apsaugos tarnybą ir Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą. Tačiau aguonų pakelis jau buvo pradarytas, todėl įmonei už supakuotą žiurkę atsakyti neteko.

„Gavau raštiška atsakymą, kad su ta įmonės viskas tvarkoje. Jokių pažeidimų nėra, išrašai žurnaluose atlikti laiku dėl parazitų naikinimo. Likau nusivylusi“, – neslėpė skaitytoja.

Kai parduotuvės lentynose moteris vėl pamatė aguonas, ji panoro perspėti visas šeimininkes, ketinančias kepti kalėdinius tortus ar kūčiukus.

„Būkite atsargūs. Nes niekam nelinkėčiau rasti tokį radinį. Patyriau tikrą šoką, nes labai bijau pelių“, – neslėpė moteris. 

Primename, kad pirkėjai maisto produktuose neretai randa nemalonių radinių. Tarp jų – poroloną duonoje, nagą kopūstų salotose, kirminą arbatos pakelyje.

Galbūt ir jūs aptikote keistų radinių? Pasidalinkite savo pasakojimu. Jūsų laiško laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.