Žmoną išleido į darbo vakarėlį ir pasigailėjo: „Esu labai įpykęs“

[[ge:lrytas:lrytas:734788]]

Vyras įsiuto, kai žmona vidury savaitės užtruko darbo vakarėlyje.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vyras įsiuto, kai žmona vidury savaitės užtruko darbo vakarėlyje.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vidas

Dec 25, 2016, 8:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:50 PM

Ar jūs turite proto? Sugalvojote baliavoti viduryje savaitės? Visi normalūs žmonės dirba. 

Mano žmona sako: „Nueisiu, pažiūrėsiu spektaklį, pasivaišinsiu su bendradarbėmis ir grįšiu“. Tai parsivilko apie vidurnaktį kaip tapkė. Nieko nepaaiškino. Tik kažką sulepseno, kad taip išėjo.

Aš iki vidurnakčio laukiau žmonos, skambinau jai apie 15 kartų, bet iš jos jokių žinių. Rytojaus dieną dirbti negaliu (nemiegojęs ir piktas).

Po darbo grįžęs namo „išrašiau“ savo žmonai didelę pamoką, ji atsiprašinėjo 10 kartų. Sakė, kad labai jau įspūdingas balius buvo, todėl taip vėlai namo parėjo. Išnuomojo kultūros rūmus, surengė spektaklį, po to atvyko muzikos grupė (pavadinimo žmona, aišku, nežino), stalai nukrauti gėrimais, maistu. 

Ne visi žmonės turi saiką, davėte dykai maisto ir gėrimų, tai žmonės iš to džiaugsmo pamiršo viską. Jei jūs nedirbate, tai baliavokite nuo 13-15 val., ir baikite normaliu laiku, o ne iki vidurnakčio siauskite.

Mano sesuo dirba Norvegijoje jau apie 12 metų, ištekėjusi už norvego. Sakė, kad prieš Kalėdas jos ir vyro darbe vyksta vakarėliai, bet penktadienį po darbo kultūringai susirenka visi bendradarbiai. Jei dar būtų penktadienį vakare susirinkę, o dabar – vidurį savaitės šventė iki vidurnakčio.

Geriau mokėkite normalius atlyginimus, o ne alkoholį darbuotojams pirkite!

Žmona dirbo šiais metais tik 5 mėnesius po 5 dienas per savaitę. Likusius mėnesius dirbo po 4 dienas (penktadieniai laisvi). Atlyginimai siaubingi (apie 200-350 eurų į rankas), o baliavoja kaip karaliai.

Lietuvos valdžia kalba, kad reikia emigrantus susigrąžinti. Bet ar jie žino, kaip Lietuvoje žmonės dirba prie konvejerio, o uždirba trupinius?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.