Pasimokė iš karčios patirties: „Tokių paukštyčių negalima prisileisti“

Šią savaitę redakcija sulaukė Justo laiško, kuriame jis rašė apie susiklosčiusią nedovanotiną situaciją. Pats to nenorėdamas jis išsiaiškino savo geriausio draugo merginos paslaptį.

Vaikinas sako, kad tik ir reikia saugotis, kada karšta gražuolė smogs šakute iš nugaros.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vaikinas sako, kad tik ir reikia saugotis, kada karšta gražuolė smogs šakute iš nugaros.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tadas

Dec 28, 2016, 7:15 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:23 PM

Vaikinas prieš daugelį metų savo bičiulio išrinktąją buvo sutikęs striptizo klube ir su ja permiegojo – gražuolė šokėja buvo mergina už pinigus.

Tačiau savo mylimajam buvusi „šokėja“ savo buvusios profesijos neatskleidė. O su ja miegojusį Justą persekiojo kaltės jausmas, kad jo geriausias draugas turi žinoti apie išrinktosios praeitį, jei jau su ja planuoja ateitį.

  Į šį Justo laišką sureagavo skaitytojas Tadas. Jis aprašė savo asmeninę patirtį ir davė patarimą. 

„Buvau ir aš patekęs į panašią situaciją. Patikėkit, tikrai nesmagu, kai už nugaros šneka. Kartais ir į akis pasakydavo: „Susirask normalią paną.“ 

Vis vydavau tuos patarėjus šalin. Bet po keleto metų pats patyriau lengvą šoką. Pasirodo, visą tą laiką mano mergina tik naudojosi manimi.

Galų gale supratau gyvenimišką tiesą. Tokios paukštytės negalima per arti prisileisti, nes niekada negali žinoti, kada suvarys šakutę į nugarą.

Tad jeigu esi tikras draugas, lik juo ir pasakyk tiesą. Gal pradžioje jam bus sunku, bet vėliau jis tau padėkos“, – rašė skaitytojas Tadas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.