Paaiškino, kodėl turtingi vyrai savo gražuoles moteris išmaino į kitas

Rašau laišką visoms moterims ir merginoms, kurios svajoja ištekėti už turtingo ir įtakingo vyro. Noriu jus apie šį bei tą perspėti, kad vėliau nekiltų nesusipratimų ir pykčių.

Vyras mano, kad turtingų vyrų medžiotojos yra kur kas geresnės verslininkės, nei atrodo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vyras mano, kad turtingų vyrų medžiotojos yra kur kas geresnės verslininkės, nei atrodo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aurelijus

Jan 5, 2017, 7:26 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 5:12 PM

Esu jaunas verslininkas. Mano pajamos neprilygsta milijonierių, tačiau sau galiu leisti kur kas daugiau nei mano bendraamžiai. Per tris dešimtmečius sukūriau nedidelį verslą, užgyvenau šiek tiek nekilnojamojo turto, tačiau kadangi daug laiko skyriau darbui, šeimos nesukūriau.

Kol buvau jaunesnis ir studijavau, merginos į mane nežiūrėjo. Joms turbūt atrodžiau neperspektyvus ir neišvaizdus vaikinas. Tačiau šiek tik pasikeitusi mano finansinė padėtis pakeitė ir mano socialinį gyvenimą.

Dabar mane supa įtakingi ir daug pasiekę žmonės. Negaliu skųstis ir moterų dėmesiu. Ir tos moterys yra didesnės verslininkės už mus. Tikrai nereikėtų apsigauti. Sumanūs verslininkai gali būti ne tik kostiumuoti vyriškiai, bet ir dailiai nuaugusios gražuolės. 

Kaip versle jau šiek tiek nusimanantis žmogus norėčiau perspėti potencialias partneres, arba paprastais žodžiais tariant, turtingų vyrų medžiotojas.

Jos siūlo mums savo grožį mainais už mūsų pinigus. Nieko tame blogo nematau, iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo sąžininga. Bet yra viena problemėlė.

Merginų grožis po kelių metų išnyks, o mano pinigai liks. Jei pasiseks, po 10-20 metų gal dar labiau išplėsiu savo verslą ir netgi tapsiu turtingesnis. O štai po tiek metų moteriai tapti gražesnei jau tikrai sunkiai pavyks!

Ilgai investuoti į tokį verslą neapsimoka, nes merginų grožis kasmet nuvertėja, o verslininkų piniginės – storėja.

Sakysite, kad kalbu kaip paskutinis mulkis? Bet jei viskas vyktų atvirkščiai – mano pinigai kasmet tirptų, o merginų grožis tik skleistųsi, ar jos vis tiek būtų su manimi?

Todėl, mielos merginos, jei jau ryžotės ištekėti dėl pinigų, po to neverkite, kad jus turtuolis išmainė į gražesnę ir jaunesnę.

Tačiau mano nuoširdus palinkėjimas būtų susigalvoti savo verslui ne tokią laikui pavaldžią sritį. Pagalvokite, galbūt galima vyrus sudominti ne tik kūnišku verslu, o pragyvenimui įmanoma susigalvoti kitokį pragyvenimo būdą? Žinoma, tada gyventi nebebūtų taip paprasta. Bet iškart pamatytumėte, kaip pasikeistų jūsų gyvenimo kokybė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.