Apibendrino Gretos Kildišienės padėtį: „Nejau tik man vienai viskas aišku?“

Įsijungusi perskaityti horoskopą negalėjau nepastebėti lavinos naujienų, susijusių su nauja politike Greta Kildišiene.

Skaitytoja pateikė keletą būdų, kaip užbaigti G.Kildišienės skandalą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Skaitytoja pateikė keletą būdų, kaip užbaigti G.Kildišienės skandalą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

Jan 17, 2017, 3:37 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 1:15 AM

Nors aš apie ją išgirdau pirmą kartą šį savaitgalį iš savo mamos, kuri buvo pasipiktinusi tokiu jaunosios politikės elgesiu.

Kadangi šia tema parašytas jau ne vienas straipsnis, tiesiog norėčiau apibendrinti ir pasiteirauti: „Nejau man vienai viskas atrodo taip elementariai aišku?“  

Jei G.Kildišienė iškraipė savo biografijos faktus gyvenimo aprašyme, pateiktame VRK, ji turėtų imtis atitinkamų veiksmų. 

Nes remiantis šiuo gyvenimo aprašymu ji galėjo būti išrinkta į LR Seimą. Jei faktai, nurodyti politikės pateiktame gyvenimo aprašyme yra neteisingi/netikslūs, ar tiesiog melagingi, politikė turėtu pati pamąstyti, ar nevertėtų jai atsistatydinti. 

Politikės gyvenimas emigracijoje: buvo ar nebuvo. Tai klausimas, į kurį nėra sudėtinga atsakyti patikrinus gyvenamosios vietos deklaracijos duomenis ir (ne)deklaruotą išvykimą.

Anglų kalbos žinios? Šis dalykas dar paprastesnis. Politikė galėtų tiesiog atsakyti į kelis žurnalistų klausimus angliškai. Tai yra taip nesudėtinga, trys keturi sakiniai ir žinios aiškios.

Ramūnas Karbauskis. Vienintelis sprendimas susidariusiai situacijai spręsti yra išleisti žmoną į plačiuosius eterio vandenis. Jei situacija šeimoje yra normali, sutuoktinė turėtų palaikyti savo vyrą šiuo sudėtingu jam periodu. Tai yra normali pasaulinė praktika.

Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos atstovai ryšiams su visuomene nesugeba suvaldyti krizės. Manau, čia galimi du atsakymo variantai: tarkime, tai tik dviejų partijos narių problema ir šios krizės valdymas nėra dalis jų atliekamų pareigų.

Antra, galbūt suvaldyti situaciją nėra taip paprasta, gali būti, kad į patarimus nėra atsižvelgiama. Pavyzdžiui, kaip ir mano paminėtas pasiūlymas išleisti Karbauskienę į eterį.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.