Patirtis su pirma meile paliko juodą pėdsaką – vyras nesimyli jau 5 metus

Man buvo 17-a, jai 14-a. Geriausio draugo sesuo kibindavo mane, nuolat kikendavo, siųsdavo visokius ženklus, kad aš jai ir jos draugei patinku.

Tada aš ją „išdulkinau“, bet savo žvėries nepažadinau – ji buvo tiesiog eilinis sekso partneris.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tada aš ją „išdulkinau“, bet savo žvėries nepažadinau – ji buvo tiesiog eilinis sekso partneris.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Santykiai buvo platoniški, laiką leidome ne lovoje, bet vaikščiodami į pasimatymus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Santykiai buvo platoniški, laiką leidome ne lovoje, bet vaikščiodami į pasimatymus.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Airidas

Mar 2, 2017, 7:55 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:30 PM

Ėjo laikas. Kažkas širdelėje suspurdėjo, traukė ta intriga, jausmų žaidimas. Bet save drausmindavau, juk tai – draugo sesuo. Be to, aš save laikiau jau suaugusiu vyru. Nors dar nebuvau pilnametis, bet jausmai kunkuliavo lyg suaugusio vyro.

Likimas taip jau suklostė, kad vieną dieną mes su ta mergina suartėjome. Santykiai buvo platoniški, laiką leidome ne lovoje, bet vaikščiodami į pasimatymus.

Pokalbiai su ja nebuvo labai prasmingi, todėl jaučiau tokį platonišką jausmą, lyg ir šaltį savy. Man atrodė, kad tai netikra. Mane taip vertė jaustis jos kuklumas. Ji buvo žiauriai kukli ir tai mane kaip ir erzino. Bet iš jos nieko nesitikėjau ir neverčiau. Tikėjausi, kad viskas savaime įvyks.

Šiek tiek save smerkiu, nes su ja šiurkštokai elgdavausi. Bet tas šiurkštumas turėjo būti kaip ir motyvacija, kad ji greičiau moteriškėtų.

Toliau draugavome. Lankėme skirtingas mokyklas, būdavo įdomu susitikti po visų dienos darbų ir kartu leisti laiką. Jaučiausi eiliniu žmogumi, kuris kuria santykius, kažką stato. Panelė buvo simpatiška, patraukli.

Bet vieną dieną dingsta iš ryšio, dingsta SMS žinutės. Toks staigus smūgis – nebesuprantu, nebegaliu pagauti visko, atrodo, išsitaršė viskas.

Pasirodo, ji staigiai pradėjo simpatizuoti mano geram draugui – mokyklos gangsteriukui. O iš pradžių nežinojau.

Kai mane pasiekė tokios žinios, jaučiausi tuščiai. Atrodo, atėmė iš manęs kažką tokio. Negaliu pasakyti, kas tai buvo – gal panika ir labai didelė. Sukau galvą, kodėl ir dėl ko viskas. Bandžiau išsiaiškinti, bet atsitrenkdavau į bejausmę sieną.

Ėjo laikas, buvo tikrai sunku. Tik tada supratau, kad buvo kažkas tikrai giliau, nei įprasta. Įvertinau tai kaip meilę, išsisklaidė visos abejonės. Ta panika, kad likau vienas pasauly, niekada nedingo, sunku su ja. Bet jausmas visada progresuoja, galima su ta tuštuma gyventi, dabar ją naudoju biznio reikaluose – išėjo tai į naudą.

Bet dar čia niekas nesibaigė. Po kurio laiko ji vėl į mane kreipėsi, bet aš jau jaučiau, kad mane tai nelabai domina. Žinutėmis bendravau kaip karalius koks pasipūtęs, išdidus. Tiesiog manipuliuodavau jos jausmais. Norėjau, kad ji manęs maldautų. Ji kažką panašaus ir darė, bet manęs tai neįtikino.

Susiėjom vėl tai draugystei, bet po keliu savaičių aš ją palikau – ne iš piktumo, o tiesiog manęs tai nedomino. Pradėjau jausti savo verte. Nuo tos akimirkos aš sau pasakiau, kad myliu tik kartą, o antras – iš didžiulės pagarbos moteriai. Manau, moters pagarba vyrui užpildys tą tuštumą ir jis bus laimingas dar.

Istorija nesibaigė – ji sukūrė šeimą, bet atsitiko nelaimė šeimoj – vyras nusikalto ir buvo patupdytas į „kaliūzę“, o ji atbėgo pas mane. Tada aš ją „išdulkinau“, bet savo žvėries nepažadinau – ji buvo tiesiog eilinis sekso partneris.

Žinau, kad šita istorija yra eilinė, nes esu daug skaitęs ir labai dažnai kažką panašaus randu kitų istorijose. Bet mane šita paauglystės meilė išmokė daug ko – sutvirtėjau, supratau savo vertę ir sužinojau, kaip atrodo tikras vyras.

Šiaip man 29 m. Jau 5 metus gyvenu be sekso, bet nenukabinu nosies – dėmesio pakanka, bet nesinaudoju tuo, nors apie tai pagalvoju. Tikiu laiko galia ir kad viskas sukris vieną gražią dieną taip, kaip aš galvoju: tikras vyras sutiks tikrą moterį. Šiam pasauly noriu būti pavyzdys, kaip viskas turėtų atrodyti gyvenime.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.