Autobuse nugirstas vaikų pokalbis išgąsdino: „Gaila, nepažįstu jų tėvų“

Labai norėčiau atkreipti visų tėvų dėmesį. Pasaulyje plintantis „žaidimas“ „Mėlynasis banginis“ tikrai žinomas ne vienam.

Autobuse nugirstas paauglių pokalbis apie pavojingą žaidimą kaip reikiant įbaugino moterį.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Autobuse nugirstas paauglių pokalbis apie pavojingą žaidimą kaip reikiant įbaugino moterį.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Erika

Mar 22, 2017, 4:22 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 10:56 AM

Važiuodama autobusu nugirdau kelių mokinukų (8-10 metų) pokalbį apie tokio pobūdžio žaidimus. Jie karštai diskutavo, kad tai – labai įdomus ir „krūtas“ žaidimas.

Gaila, nepažįstu nė vieno iš jų tėvų, tad net ir norėdama negalėčiau įspėti jų apie vaikų pokalbius. Labai jūsų visų prašau kalbėtis su savo vaikais.

Ne tik apie šį žaidimą, bet ir apskritai apie viską: pavojus, blogus dalykus. Pradėkite kalbėtis su vaikais, kad išvengtumėte skaudžių pasekmių.

Net jei galvojate, kad jūsų vaikas gerai išauklėtas ir tikrai neužsiims tokiais niekais, kad jis net nežino apie tokius dalykus, tai jūs labai klystate. Vaikai žino ir supranta daug daugiau nei jūs galite įsivaizduoti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.