Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moteris išbandė žaidimus trise – jei tik būtų žinojusi, kas bus paskui

Tikriausiai kiekviena šeima, net pati tvirčiausia, atsiduria tokioje situacijoje, kada santykiai nusistovi, aistra nurimsta ir norisi ko nors naujo.

Moteris ryžosi įgyvendinti jo taip trokštamą svajonę, tačiau po to labai pasigailėjo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Moteris ryžosi įgyvendinti jo taip trokštamą svajonę, tačiau po to labai pasigailėjo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Moteris ryžosi įgyvendinti jo taip trokštamą svajonę, tačiau po to labai pasigailėjo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Moteris ryžosi įgyvendinti jo taip trokštamą svajonę, tačiau po to labai pasigailėjo.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

V.

Apr 15, 2017, 10:47 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 4:00 PM

Tas naujovių poreikis atvedė mane iki skyrybų slenksčio ir aš labai gailiuosi, kad atėjus tam tikram laikui nesugebėjau pasakyti ne.

Išdavė savo svajonę

Mes su vyru susituokę jau dvylika metų, dar trejus prieš tai „draugavome“.

Nesigilinsiu, bet buvome šeima kaip šeima. Pasipykdavom, susitaikydavom. Pasitaikydavo krizių ir labai gerų momentų kaip pas visus kitus. Kartu gyvenam ilgai, todėl buvau įsitikinusi, kad pažįstu savo žmogų kaip penkis pirštus, bet klydau.

Mano vyras kartą pateikė man netikėtą pasiūlymą. Pasakė, kad seniai svajoja išbandyti žaidimus trise ir jei tik aš sutikčiau, galėtų tai suorganizuoti. Tai buvo taip nelaukta, kad net iš pradžių pagalvojau, kad juokauja. Bet ne, pasirodo, rimtai.

Švelniai tariant, buvau „apakusi“, nors nesu davatka. Apie jo norus ir poreikius lovoje tikrai esam kalbėję. Nevengiu išbandyti ko nors naujo ir nieko blogo tame nematau. Nusipirkom ir turėjom kelis žaisliukus, atradom įdomesnių pozų, čia ir aš parodžiau iniciatyvą. Mylėjomės netikėtose vietose...

Išgirdusi vyro norą pasakiau, kad negaliu taip iš karto imti jam ir atsakyti. Jis pasakė, nieko tokio, duos man laiko viską apgalvoti ir nespaus. Bet jei sutikčiau, būtų labai laimingas, čia jo slapčiausia svajonė.

Prasidėjo spaudimas

Nors žadėjo manęs nespausti, psichologinis spaudimas ta linkme prasidėjo iškart po mūsų pokalbio. Praktiškai nebuvo nė dienos, kad jis vienaip ar kitaip apie tai neprakalbėtų. Vis laidydavo užuominas, pavyzdžiui, pamatęs kokią nors moterį klausdavo: „Kaip ji tau? Ar su tokia tu sutiktum?“

Klausinėjo, ar galvoju apie tai, ar fantazuoju. Prašydavo kartu su juo žiūrėti filmus suaugusiems, kur buvo ne du partneriai, o trys ir paskui klausdavo, kaip man tai patiko. Klausinėdavo, ką jaučiu.

Pasidarė labai jau geras. Jo tokio gerumo niekada nebuvau mačiusi. Tiesiog be proto paslaugus ir lipšnus. Vos ne kiekvieną mielą dieną gėlės, komplimentai, pėdų masažas, dovanos... Rūpinosi manimi taip, kaip niekada gyvenime. Sakė, kad myli tik mane ir jo noras mylėtis trise – tai tiesiog galimybė išpildyti pačią karščiausią svajonę ir jei manimi nepasitikėtų, niekada to nesiūlytų.

Galų gale aš jam nusileidau. Nežinau kodėl, gal tiesiog neištvėriau kasdieninio spaudimo daryti tai, ko nenoriu, ar paprasčiausiai pradėjau jaustis kalta, kad jis taip stengiasi, o aš nieko jam neduodu mainais.

Pagalvojau, vienas vienintelis kartas, kas nuo to pasikeis? Galima sakyti, man dar pasisekė su vyru. Kitas ramiai nueitų į kairę ir niekas niekada nesužinotų, o maniškis tariasi su manimi, nenori nieko daryti man už nugaros, vadinasi, savotiškai gerbia.

Gimtadienio dovana

Nusprendėme tai išbandyti jo trisdešimt penktojo gimtadienio proga, kad tai būtų savotiška mano dovana. Pasiruošėm, išsiuntėm pas mano tėvus vaikus. Mačiau, kaip žiba mano vyro akys, laukiant šito vakaro atomazgos.

Mergina buvo mums nepažįstama, vyras jai tiesiog sumokėjo. Atvažiavo jaunutė, tamsiaplaukė simpatiška panelė. Ji nepasirodė man atstumianti, tik svetima.

Šiek tiek bijojau to, kas nutiks paskui. Nuėję į miegamąjį, išgėrėme vyno. Alkoholis davė į galvą, atsipalaidavau, baimė ir įtampa sumažėjo, pasidarė net savotiškai smalsu. Pavyko save įkalbėti, kad tai tik suaugusių žmonių žaidimai, kurie neturės jokių blogų pasekmių.

Vyras glostė mus abi, matėsi, kad jis devintame danguje iš laimės. Paskui pasiūlė mums pasibučiuoti, ji palinko prie manęs ir...

Galvojau, kad visa tai, kas įvyko tą naktį, manęs pernelyg nepaveiks, bet vos viskas baigėsi ir mergina paliko mūsų lovą ir namus, mane tą pačią akimirką supykino.

Vyras bučiavo mane, glostė man nugarą, kalbėjo, kokia esu nuostabi, kaip jis mane myli ir kaip jam pasisekė su žmona, kad niekada nekeistų manęs į jokią kitą moterį, o aš norėjau tik susisukti į kamuoliuką ir bliauti. Man nebuvo gerai, jaučiau tik pasibjaurėjimą ir gėdą.

Pajuto pyktį ir pavydą

Jis buvo laimingas, o manyje kažkas tą naktį nurūko negrįžtamai. Supratau, kad niekada ir niekaip negalėsiu išmesti iš galvos besiglamonėjančių, besimylinčių jo ir kitos moters vaizdo. Tai žeidė kur kas giliau negu galvojau.

Iki tos nakties galvojau, kad esu nelabai pavydi. Pasirodo, esu. Pavydas ir pyktis ėdė mane iš vidaus kaip koks kirminas dieną ir naktį. Bandydavau pamiršti matytus vaizdus, bet jie sukosi galvoje kaip užstrigęs filmas, ir niekaip negalėjau jais atsikratyti.

Be to, dar pradėjau jausti jam pyktį, tarsi tą naktį viskas būtų vykę ne bendru sutarimu, o jis būtų buvęs man neištikimas. Kažkuri mano pasąmonės dalis reagavo į tai kaip į tikrų tikriausią neištikimybę ir aš nepajėgiau persilaužti.

Jaučiausi savotiškai pažeminta. Kalta, kad esu tokia netikusi žmona ir partnerė, kad jam neužteko manęs vienos ir nesugebėjau patenkinti jo poreikių. Pažeminta, nes sutikau su tuo, kas manęs visiškai netraukė, kad įsileidau į mūsų lovą kitą moterį.

Galų gale neištvėriau. Pradėjau kabinėtis prie savo vyro dėl niekų, ieškoti preteksto konfliktui. Man tiesiog reikėjo išlieti ant jo savo pyktį, todėl ieškodavau tam bet kokios priežasties.

Tai, kas metų metus buvo stabilu ir nepajudinama – mūsų santuoka, pradėjo pamažu byrėti. Mylėjau jį, bet nesugebėjau prisileisti. Atstumdavau.

Galų gale supratau, kad daugiau taip nebegaliu. Su juo tiesiog nebegaliu. Šis eksperimentas sugriovė mano šeimą.

Dabar jau kurį laiką gyvenu atskirai ir noriu perspėti visas moteris – jei vyras jums pasiūlys mylėtis trise, jei pačios apie tai nesvajojat ir to nenorit, nesutikit. Greičiausiai tai sugriaus jūsų santykius, kaip sugriovė mūsų. Tegul fantazijos ir lieka fantazijomis, taip saugiau.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.