Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Po pirmosios nakties nusivylusi moteris davė antrą šansą, bet buvo dar blogiau

Prieš kelerius metus išsiskyriau su draugu, gana ilgai laižiausi žaizdas, kol vieną gražią dieną nusprendžiau – gana bliauti ir gailėtis savęs, nei vienas vyras nevertas tiek išlietų ašarų. Iš to sielvarto sukūdau, pasikeičiau šukuoseną ir dabar atrodau tikrai super. Pats laikas pradėti vėl lakstyti į pasimatymus. 

 Moterį pribloškė intymi draugo staigmena.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Moterį pribloškė intymi draugo staigmena.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Pirmoji naktis merginą labai nuvylė, bet kokią bombą jai vaikinas paruošė vėliau...<br>  „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Pirmoji naktis merginą labai nuvylė, bet kokią bombą jai vaikinas paruošė vėliau...<br>  „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

S.

2017-04-30 21:47

Tiesa, nežinojau, kad galiu patekti į tikrai kuriozišką situaciją. 

Po skyrybų - į pasimatymų maratoną

Kaip ir dauguma moterų, nutariau nerti į interneto platybes. Užsiregistravau pažinčių svetainėje, netrukus jau gavau porą pasiūlymų susitikti.

Nuėjau į pasimatymą, pasėdėjome kavinėje. Tačiau nė vienas vyras, su kuriais bendravau, manęs rimtai neužkabino. 

Pagaliau man parašė „mano“ tipo vyriškis. Šiek tiek vyresnis, jau virš keturiasdešimties, labai mandagus. Rašantis be grubių gramatikos klaidų (kas šiais laikais didelė retenybė), nepuolęs pirmose žinutėse siūlyti su juo permiegoti. Pabendravę virtualiai nusprendėme susitikti ir susipažinti gyvai.

Per pasimatymą jis man patiko dar labiau. Aukštesnis nei įsivaizdavau, labai solidus. Pražilusiais smilkiniais, tiesa „su pilvuku“, bet tai su kaupu atpirko gražus jam tinkantis kostiumas, man įteikta rožių puokštė ir puikios manieros. Jis buvo labai mandagus, daug klausinėjo apie mane, o po pasimatymo pasiūlė pavėžėti iki namų. 

Daug žadanti pažintis

Mano džiaugsmui, jis paprašė telefono numerio. Paskambino jau kitą vakarą paklausti, kaip man sekasi. Greit jau bendravome kaip seni geri pažįstami, pamažu įsikalbėjome ir sužinojau, kad jis turi sėkmingą verslą, buvo ilgai vedęs. Nesenai išsiskyrė.

Nelindau į sielą ir neklausinėjau priežasties. Jis tik trumpai paaiškino, kad jo ir žmonos charakteriai nesutapo, tai ilgainiui virto skyrybų priežastimi. Skyrybų iniciatorė buvo būtent žmona. Vaikai jau dideli, viską supranta ir tikrai neturės jokių pretenzijų, jei tėvas pradės gyvenimą iš naujo. 

Pirmoji naktis nuvylė

Prasidėjus trečiam mėnesiui tai jau pradėjo kelti įvairių nemalonių klausimų. Galų gale nusprendžiau pati parodyti iniciatyvą. Nusipirkau seksualius apatinius, pasikviečiau jį į svečius vyno taurei... Pasisėdėjimas baigėsi lovoje ir čia aš giliai nusivyliau. Man vos ne vos pasisekė jį sujaudinti, o apie pabaigą su malonumu apskritai nėra ko kalbėti.

Ar verta sakyti, kad po tos apverktinos nakties sukompleksavau siaubingai? Juk viską įsivaizdavau kitaip. Buvau šventai įsitikinusi, kad esu jam patraukli ne tik dvasine prasme.

Kadangi mūsų santykiai buvo gana nuoširdūs, nusprendžiau viską išsiaiškinti, kol nė vienas nesam labai tvirtai supančioti jokių įsipareigojimų ir gilių emocijų. Santykiuose visada vertinau atvirumą, net jei kalba eina apie lovos reikalus. 

Draugo pasiūlymas pribloškė

Jis mane išklausė ir pasiūlė tokį variantą – susitinkame jo teritorijoje ir išbandome, ką pasiūlys jis. Draugo nuomone, tikrai bus kitaip nei pirmąjį kartą ir galėsime jį tiesiog nurašyti kaip nesusipratimą.

Su džiaugsmu sutikau. Jei tik būčiau žinojus, kas manęs laukia! 

Jis atsivežė mane į savo butą. Nekantravau atsidurti miegamajame ir tikrai negaišome laiko kavutės gėrimui. Pradėjome bučiuotis jau prieškambaryje. Įvirtome į miegamąjį, staiga jis paprašė šiek tiek jo palaukti ir dingo už durų. 

Kai vėl pasirodė, man net žandikaulis atvipo iki liemenėlės, o paskui nesusilaikiau, pradėjau prunkšti, vėliau net kvatotis balsu. Na nieko negalėjau padaryti. Juokas draskė mane iš vidaus. 

Mano respektabilusis vyriškis stovėjo tarpduryje apsirengęs... juodas odines trumpikes, kabančias po apvaliu pilvuku, o rankoje laikė... rimbą! Vaizdelis kaip iš erotinio filmo parodijos!

Jis sutriko, bet, laimei, neįsižeidė. Pradėjo veblenti, kad nori, jog būčiau jo valdove, jis mano vergas... Žodžiu, užsiroviau ant to, ko visiškai nesitikėjau iš solidžios išvaizdos vyro.

Turiu pasakyti, kad nieko mums nepavyko. Tikrai nebuvau prieš suteikti jam malonumą ir nesu nusiteikusi prieš vaidmenų žaidimus, bet vos paprašyta išplakti jį, paėmusi į rankas rimbą ir pamačiusi į mane atsuktą plačią odinėmis trumpikėmis aptemptą sėdynę, negalėjau susilaikyti nuo juoko. Ką jau ten kalbėti apie erotiškas mintis. 

Tai gali kentėti ne kiekviena

Pagaliau supratau, kodėl nesutapo jo ir buvusios žmonos charakteriai. Tikrai ne kiekviena moteris sugebėtų kentėti tokį cirką. 

Išgirdęs, kad juokiuosi, jis supyko. Kol konfliktas neįsisiūbavo, mikliai susirinkau savo skudurus. Nejaukiai besijausdama atsiprašiau, išsikviečiau taksi ir paskubėjau palikti jo butą. 
Daugiau jis man nepaskambino, aš taip pat nesiveržiau bendrauti. Gana ilgai stengiausi nesilankyti mūsų pamėgtose vietose, kad jo nesutikčiau. Nenorėjau patirti tos nejaukios akimirkos, kada akis į akį susiduri su žmogumi, apie kurį žinai tam tikrų pikantiškų smulkmenų.

Per tą laiką susitikau ne tokį solidų ir pinigingą vyriškį, šią vasarą planuojame kelti vestuves. 
Buvau beveik pamiršusi šitą istoriją, bet visai neseniai atsitiktinai vėl jį pamačiau. Koks mažas šis pasaulis! Jis sėdėjo kavinėje su mano pažįstama. 

Nusprendžiau nesikišti į svetimus santykius ir nieko jai nepasakoti. Galų gale, gal kitoms moterims juodais blizgančiais apatiniais aptraukta sėdynė sukelia ne juoką, o tikrą žvėrišką aistrą. Tad mintyse nuoširdžiai palinkėjau jam ir jai laimės. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.