Meiluže tapusi bendradarbė savo poelgio pasigailėjo pirmąją naktį

Elkis taip, kaip nori, kad su tavimi elgtųsi. nedaryk kitam blogo, jei nenori ir pats sulaukti smūgio iš pasalų. Niekada nemaniau, kad man kada nors teks paminti savo įsitikinimus. 

Meilužės amplua atgrasė jauną moterį jau pirmąją naktį.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Meilužės amplua atgrasė jauną moterį jau pirmąją naktį.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Meilužės amplua atgrasė jauną moterį jau pirmąją naktį.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Meilužės amplua atgrasė jauną moterį jau pirmąją naktį.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 13, 2017, 4:08 PM, atnaujinta May 14, 2017, 1:25 PM

Žiedas neatbaidė

Vedę vyrai man visada buvo tabu. Tačiau, kaip sakoma, niekada nesakyk niekada.

Prieš keletą metų viename darbo vakarėlyje susipažinau su žmogumi, nuo kurio man tą pačią sekundę sulinko kojos, o širdis nukrito į kulnus. Jis buvo naujas įmonės darbuotojas, atvykęs į vakarėlį iš kito miesto. 

Kai pamačiau ant jo rankos žiedą, nesilioviau flirtuoti. Nors seniau to su užimtais vyrais niekada nedariau. Svaigau nuo minties, kad flirtas buvo abipusis. Jaučiau, kad traukiu jį taip pat, kaip ir jis mane.

Mes visą vakarą kalbėjomės neužsičiaupdami, vienas kitą papildydami arba sekundei liaudamiesi kalbėti, nes tuo metu juokdavomės.

Sąžinės graužatį dėl vedusio simpatiško vyro numarinau keliais gėrimais. Juo labiau, kad nieko blogo nedariau. Tai buvo tik flirtas! 

Kokia aš tada buvau kvaila ir naivi...

Pasiūlė viešbutį

Pačiame darbo vakarėlio įkarštyje nusprendėme pakvėpuoti grynu oru. Jis netikėtai iškvietė taksi ir pasiūlė pasivažinėti po miestą. Ilgai negalvodama sutikau.

Buvau tokia apsvaigusi iš laimės, kad būčiau sutikusi net ir su pačiu beprotiškiausiu pasiūlymu! Po miestą ilgai nesibastėme – po kelių minučių jau buvome prie vieno viešbučio durų. 

Supratusi jo mintį pradėjau prieštarauti, kad reikėtų grįžti į vakarėlį. Tačiau jis paprašė palaikyti jam kompaniją, kad galėtų šiek tiek atsipūsti, ištiesti kojas, nes jam paryčiais namo teks važiuoti automobiliu į kitą miestą.

Nors ir dvejodama, bet sutikau. Man ir pačiai norėjosi trumpam nusimesti ankštus aukštakulnius. Tik trumpam...

Įžengėme į kambarį. Jis pradėjo mane bučiuoti. Mums besiglamonėjant, tamsoje sužibo jo masyvus vestuvinis žiedas.

Man į galvą pradėjo lįsti mintis, kad šio gražaus, seksualaus, šmaikštaus ir protingo vyro namuose dabar laukia žmona. Vargšė moteris... 

Ji turbūt dabar apsikabinusi vaikus turbūt sapnuoja devintą sapną ir nė velio neįtaria, ką šiuo metu išdarinėja jos vyras su moterimi, kurią jis pažįsta vos kelias valandas.

O jei vieną dieną taip savo mylimojo namuose lauksiu aš... Nuo tos minties mane supykino. Tarsi prabudau iš to linksmo sapno. Ką aš, po galais, veikiu užimto vyro lovoje! 

Pasakiau, kad noriu namo. 

Liko apstulbęs

Jis pamanė, kad aš bandau atstumti tiesiog flirtuodama ir žaisdama. Tačiau tai pakartoju kelis kartus labai rimtu balsu, jis net išpūtė akis. Jo vakaro scenarijus sugriuvo, jo vyriškumas buvo pamintas.

„Ar aš ką nors ne taip padariau?“ – paklausė suraukęs kaktą jis. Jis manęs nesuprato. Taip netikėtai atstumtas jis netgi supyko. Pareiškė, kad aš jį labai įžeidžiau ir pažeminau.

Aš papurčiau galvą. Nieko jam nepaaiškinau. Tik pasakiau, kad to daryti negaliu. 

Jis iškvietė man taksi, o pats nusirengė ir nuėjo į dušą. 

Skubėjau namo po vandeniu nusiprausti ir aš. Jaučiausi apgailėtinai. Kam apskritai važiavau į tą viešbutį?

Turbūt negalvojau, kad nesugebėsiu atsiduoti vedusiam vyruivien dėl to, kad nenorėjau skaudinti man visiškai nepažįstamos moters. Nenorėjau, kad mane kas nors taip pat skaudintų, jei būsiu jos vietoje.

Daugiau su juo nebendravau. Kituose darbo vakarėliuose matydavau jį bendraujant su kitomis simpatiškomis kolegėmis, su kuriomis jis taip pat dingdavo nepastebėtas. 

 

 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.