Pasiturinčios moters meilės drama tapo viso kiemo pramoga

Labai dažnai mes keikiame moteris, kad jos tik nori gyventi iš vyro pinigų, nematyti jokio vargo ir jaustis gyvenime kaip karalienės. 

 Vaikinas mokėjo apsukti moteriai galvą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Vaikinas mokėjo apsukti moteriai galvą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Moters romanas su alfonsu baigėsi audringai - skyrybos tapo tikra pramoga kaimynams.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Moters romanas su alfonsu baigėsi audringai - skyrybos tapo tikra pramoga kaimynams.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 19, 2017, 10:09 PM, atnaujinta May 20, 2017, 12:26 PM

Bet, mieli skaitytojai, ir tarp vyrų galima rasti ne vieną ir ne du tokius atvejus. Apie vieną tokį pamėginsiu papasakoti. 

Labai mylėjo moteris

Pavadinkime jį Petru. Dėl šventos ramybės. Tai pakankamai jaunas, išvaizdus vaikinas. Nors ir koks bebūtų save keliantis į dausas, neturėjo vieno pagrindinio dalyko – jokio aukštesnio išsilavinimo. Bet ką jau ką, moteris jis be galo mylėjo, todėl pagrindinė jo specialybė buvo turtingų ponių galvų sukimas. 

Pats vaikinas atrodė pakankamai simpatiškas, bet matėsi, kad jis savo išvaizda rūpinasi. Buvo pasportavęs, visada apsirengęs madingais rūbais. 

Galbūt dėl to moterys prie jo lipo kaip bitės prie medaus. Kažkokia chemija ar koks kitas velnias. Na, ir štai vieną dieną jis, liaudiškai tariant, „pakabino“ vieną pažįstamą pasiturinčią moterį. 

Nusižiūrėjo vyresnę moterį

Moteris, kurią jis suviliojo, turėjo nedidelį verslą. Kiek žinau, jis buvo susijęs su mašinomis. Todėl pinigų jai netrūko. Pati moteris buvo jau vyresnio amžiaus, bet labai prisižiūrėjo. Buvo liekno kūno sudėjimo, jaunatviškai rengėsi. Nevengė trumpų sijonėlių ir atviresnių rūbų.   

Viskas pradžioje buvo labai gražu, saldu ir vos ne kaip kokiame romantiniame filme. Ilgi pokalbiai, pasivaikščiojimai po parką ir taip toliau. 

Bet kaip viskas turi pradžią, turi ir kažkokią pabaigą. Bet iki jos dar buvo laiko. Juk alfonsas ir yra alfonsas. Pinigai jam turi savo kvapą. 

Jam staiga prireikdavo pinigų įvairiems dalykams: pradedant naujais drabužiais, baigiant mašinomis ir panašiai. O jį įsimylėjusios moters širdis juk neleido pasielgti negražiai ir jam nieko neduoti. Taip ji pinigus leido jo įgeidžiams. 

Draugės atvėrė akis

O vyrukas, negailėdamas moters, tratino jos pinigus į kairę ir į dešinę. Neaišku, kiek laiko visas tas cirkas būtų trukęs, jei ne jos draugių komentarai ir noras jai atverti akis. Draugės nepatingėjo nufotografuoti to alfonso žygdarbių su kitomis moterimis ir parodyti jai. 

Tos draugės nufotografavo, kaip jis vaikštinėjo susikibęs su kita moterim ir bučiavosi. Tai, žinoma sukėlė jo simpatijos didžiulį pavydo ir nervų priepuolį.

Draugės įtikinėjo, kad tas alfonsas tokių savo didelių „meilių“ turi ne vieną. 

 Išsiskyrimas buvo pakankamai komiškas ir audringas, nes prasidėjo vienas kito sekiojimas, jie stengėsi pažeminti vienas kitą visomis įmanomomis priemonėmis.

Dažnai vykdavo atviros žodžių kovos kieme, ką galima pamatyti nebent pensininkų porose.

Pora svaidė vienas kitam įvairiausio lygio keiksmažodžius ir atvirus kaltinimus nesugalėjimu atlikti reikalų lovoje. Ji šaukė, kad jis aferistas ir melagis, o jis šaukė, kad ji sena tarka, kurios nė vienas vyras nenorėtų.

Visiems kaimynams tai buvo linksma pramoga. O man nebuvo juokinga, man pagailo tos moters. Dailiosios lyties atstovės, būkite protingos ir tokius vyrus varykite kuo toliau.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.