Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Dukterėčios gimtadienyje teta sulaukė pasiūlymo, apie kokį net gėda pasakoti

Pakvietė į gimtadienį

Duktėčios gimtadienyje tetą pribloškė dviejų vaikinų pasiūlymas.<br> "123rf" asociatyvioji nuotr.
Duktėčios gimtadienyje tetą pribloškė dviejų vaikinų pasiūlymas.<br> "123rf" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2017, 9:21 PM, atnaujinta May 30, 2017, 9:57 AM

Kartą mano dukterėčia pasikvietė mane į vakarėlį. Tiksliau, į savo 19-tąjį gimtadienį. Tėvų ten nebuvo, tad jaučiausi ypatingai pamaloninta ir pagerbta.

„Tik nenustebk, – sako, – ten bus visokių įdomių žmonių.“

Nesupratau, ko čia man stebėtis. Juk ne cirkas ten bus susirinkęs. Dar kurį laiką svarsčiau, kas čia mane galėtų nustebinti? Tiesa, esu keleriais metais vyresnė už savo giminaitę. Tačiau tai mums netrukdė būti geromis draugėmis. 

Iš tiesų, gimtadienis iš pirmo žvilgsnio priminė eilinį hipsterių vakarėlį. Visi labai draugiški, stilingai apsirengę, keletas jaunuolių bandė išsiskirti iš minios keistomis šukuosenomis, tarp draugų linksminosi įsimylėjusi gėjų porelė.

Šnekučiavomės vieni su kitais ramiai, degustavome kokteilius, kol atmosfera nepradėjo kaisti. Veiksmas persikėlė į šokių aikštelę. Nebuvau didelė šokių mėgėja, o ir šokėjai buvo labai jauni. Todėl įsisukau prie užkandžių stalo. 

Vaikino elgesys

Netrukus pajutau, kaip mano užpakalį apgaubė vyriška plaštaka. Atsisukusi pamačiau besišypsantį vieną iš homoseksualių vaikinukų. Pamaniau, kad čia pokštas. Iškart akimis susiradau jo širdies draugą ir įvertinau jo reakciją. Jis taip pat man nusišypsojo, nors akys atrodė ir liūdnos.

Tada pamaniau, kad turbūt netyčia šokdamas kažkas užkliudė jo ranką, kuri ir prisilietė prie mano sėdynės. Tačiau homoseksualus vaikinas neatsitraukė. Jis kone į ausį šnabždėdamas pasiūlė man paragauti tų ir anų sumuštinukų. Pripildė mano taurę.

Tiesą sakant, toks vaikino elgesys labai nustebino. Pasijutau nepatogiai prieš jo vaikiną. Juk jie visą vakarą neatplėšė rankų vienas nuo kito. Pasiūliau jam nueiti kartu pabendrauti su jo vaikinu, kuris  vienas atrodė akivaizdžiai nuobodžiaujantis. Jis sutiko.

Netikėtas pasiūlymas

Visi kartu plepėjome apie orą ir kažką nereikšmingo, kai nusprendžiau nueiti dar papildyti užkandžių lėkštės. Man akivaizdžius simpatijos ženklus siunčiantis homoseksualus vaikinukas pasiūlė mane palydėti ir lyg nieku rnieko pasiūlė su juo permiegoti... 

Pradėjau nervingai juoktis. Nežinojau, kaip sureaguoti. Taip atvirai ir tiesmukai pasiūlymo dar nebuvau sulaukusi.

„Na, jei būčiau tavo draugas, man toks pasiūlymas labai nepatiktų“, – pabandžiau išsisukti nuo tiesaus ir nepatogaus atsakymo.

„Jis neprieštarauja. Jam patinka tik vyrai, o man kartais norisi moters. Todėl jis man leidžia, o kartais ir pats nori prisijungti. Šįvakar labai noriu tavęs. Draugas tikrai neprieštaraus. Čia rimtas pasiūlymas“, – prisiekinėjo mano atkakli simpatija.

Teko tiesiai šviesiai pasakyti, kad manęs toks pasiūlymas nedomina. 

Pasijutau taip nepatogiai, kad norėjosi stačiai žemę prasmegti. Iš vakarėlio išėjau labai greitai.

Dukterėčiai net neužsiminiau, kad jos tetą mergino du homoseksualai. Tiesą sakant, net bet kokiam žmogui gėda pasakoti, kokio pasiūlymo sulaukiau. 

 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.