Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Naktis su užsienio aktoriumi atvėrė akis: „Smerkite mane, bet aš nesigailiu“

Noriu papasakoti apie savo nuotykį, kurio nepamiršiu niekada gyvenime. Tokios vasaros, kokią turėjau prieš keletą metų, negalėjau net susapnuoti. Draugės iki šiol kilnoja antakius ir žiopčioja negalėdamos atgauti kvapo, kai joms apie tai pasakoju. 

Viešnagė užsienyje ir romanas su užsienio aktoriumi lietuvei įsimins visam gyvenimui.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
Viešnagė užsienyje ir romanas su užsienio aktoriumi lietuvei įsimins visam gyvenimui.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
Viešnagė užsienyje ir romanas su užsienio aktoriumi lietuvei įsimins visam gyvenimui.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
Viešnagė užsienyje ir romanas su užsienio aktoriumi lietuvei įsimins visam gyvenimui.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
 Daugiausiai skaitytojų dėmesio sulaukusiems istorijos autoriams atiteks nepamirštamas poilsis Ilzenbergo dvare!
 Daugiausiai skaitytojų dėmesio sulaukusiems istorijos autoriams atiteks nepamirštamas poilsis Ilzenbergo dvare!
Daugiau nuotraukų (3)

Karina

Jul 7, 2017, 10:04 PM, atnaujinta Jul 10, 2017, 4:04 PM

Prasiblaškyti – pas draugę

Viskas prasidėjo nuo mano viešnagės pas draugę Didžiojoje Britanijoje. Buvo rugpjūčio pabaiga. Tačiau lietuviška vasara manęs nedžiugino. Buvau išvarginta kivirčų, nuolatinių pykčių ir nesibaigiančio skyrybų-taikymosi maratono su savo draugu. 

Po eilinio pasiūlymo skirtis įsigijau bilietus pas draugę į Angliją ir išdūmiau kelioms dienoms paatostogauti ir užsimiršti. 

Miestelyje, kuriame apsistojau, tuo metu buvo sukamas kažkoks vietinės reikšmės filmas. Todėl vakarais kavinėse (ar geriau tiktų žodis angliškuose baruose) buvo galima sutikti atsipalaiduoti užsukusią kino kūrėjų komandą. 

Kadangi miestelis nelabai didelis, o kavinių – ant vienos rankos pirštų galima suskaičiuoti, tai susitikti filmo kūrybinę grupę nebuvo sunku. Įsilieti į jų kompaniją dviem gražioms lietuvaitėms taip pat. 

Filmo kūrėjų iškart buvome pastebėtos ir pakviestos prisijungti prie bendro stalo – kompanija šventė svarbaus filmavimo etapo pabaigą.

Didelėje kompanijoje netrukus akis užkliuvo už dailaus pusamžio vyro, kuris buvo tiesiog įsistebeilijęs į mane ir valgė akimis. Po sekundės jau buvau jo užkalbinta. 

Pažintis su žvaigžde

Pasirodo, jis buvo gana žinomas britų teatro aktorius, pakviestas sukurti vaidmenį viename istoriniame filme. Apie anglišką teatrą aš, deja, nieko nenusimaniau. Tačiau rasti su juo bendros kalbos tai netrukdė. 

Pažintis su Žvaigžde buvo beprotiškai smagi. Visą vakarą juokiausi nuo pokštų ir svaigau nuo komplimentų. Paryčiais lydėdamas mane į draugės namus jis pasiūlė užsukti pratęsti pažintį viešbutyje.

Nežinau, kas man tada užplaukė, bet sutikau nė nesvarstydama... Ėjau už rankos vedama ir apie nieką negalvojau. Turėjau išties nepaprastą naktį. 

Paryčiais paslapčia išėjusi iš jo kambario (nenorėjau, kad kas mane užtiktų iš filmavimo komandos) maniau, kad matau jį paskutinį kartą, bet labai klydau...

Atostogų romanas
 
Dar tos pačios dienos vakarą jis mane susirado „Facebook'e“ ir parašė žinutę. Pasiūlė kartu pavakarieniauti – jam teko vykti namo anksčiau nei man, todėl jis nutarė netempti gumos. 

Nuskubėjau į pasimatymą nejausdama žemės. Žvaigždė buvo nepaprastai charizmatiškas vyras, į kurį atsisukdavo visos pro šalį einančios merginos bei moterys (o gal dėl to, kad jis šiuose kraštuose buvo garsus, nežinau).

Tačiau jis savo dėmesiu apgaubė tik mane. Negalėjau patikėti, kad visa tai vyksta su manimi. Mes fantastiškai praleidome ir antrą, ir trečią vakarus, kurie taip pat baigėsi jo viešbutyje.

Jei manote, kad pradėsiu seilėtis, kaip jį įsimylėjau ir verkti, kaip sudužo mano širdis išsiskyrus, labai klystate. Esu suaugusi moteris (nors ir beveik dvigubai jaunesnė už jį) ir puikiai žinojau, kad tai buvo vienos nakties nuotykis, kokių jis turėjo milijonus.

Todėl mėgavomės kiekviena akimirka, gėrėme aistrą ir džiaugėmės tomis keliomis dienomis jaukiame ir atokiame Anglijos miestelyje, kur mūsų niekas nesmerkia už šią saldžią nuodėmę.

Išsiskyrimas buvo greitas ir neskausmingas. Jis man nupirko gėlių, mes romantiškai papusryčiavome, o po to jis išvyko į oro uostą. Po poros dienų į Lietuvą parskridau ir aš.

Po to su Žvaigžde bendravimo nepalaikėme. Abu vieningai nusprendėme, kad taip ir turi baigtis tobuli atostogų romanai. Nereikia to malonaus nuotykio apkartinti niekur nevedančiais santykiais, pavydu, ašaromis, ilgesiu ir galiausiai išsiskyrimu.

Tačiau tai nereiškia, kad aš jo daugiau nemačiau. Pasirodo, tas istorinis filmas nebuvo vienintelis, kuriame jis nusifilmavo. Žvaigždė yra sukūręs nemažai vaidmenų ir kitose gana įdomiose kino juostose.

Žiūrėdavau į jį ekrane ir raudonuodavau prisiminusi savo karštą vasaros nuotykį mažame Anlgijos miestelyje. 

Su savo vaikinu, beje, po tų atostogų išsiskyrėme. Ši kelionė man atvėrė akis, įpūtė drąsos ir padėjo suprasti, kad gyvenimas yra per trumpas leisti jį kančioje. Ir du jauni žmonės yra verti kur kas geresnių santykių. Jei norite, smerkite mane, bet aš nesigailiu dėl to ką padariau.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Vasaros įvykis, kurio nepamiršiu visą gyvenimą“!

Pasidalinkite savo istorija ir jūs! Siųskite ją bendraukime@lrytas.lt. Daugiausiai skaitytojų sudominusių istorijų autorius apdovanosime puikiu prizu. 

Šimtametis parkas, ypatingą istoriją turintis dvaras ir legendomis apipintas Meilės tiltas į ežero salą. Tokius unikalius įspūdžius Jums siūlo 500 metų istorija alsuojantis Ilzenbergo dvaras, vieną seniausių ir gražiausių dvarvietės erdvių paskyręs svečių poilsiui.

Laimėtojo laukia išskirtinis apsilankymas Ilzenbergo dvare ir ūkyje su 2 nakvynėmis dviem asmenims Amatų name su maitinimu 3 kartus per dieną. Pusryčiams ir vakarienei – degustaciniai dvaro produktai. Pietus paruoš dvaro šeimininkai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.