Kirto dėl merginų verkiančiam jaunuoliui: „Paskaityk, kokio gyvenimo ragavęs aš“

Sėdėjau viena vėlų vakarą prie teliko ir „skrolinau“ „Feisbuke“. Pamačiau straipsnį, kuriame 23 metų vaikinas skundėsi, kodėl jis neturi merginos. Kažką ten blevyzgojo apie smulkmenas merginoms, kurios  priverčia juos vadinti „kvaileliais“. 

Jaunas vyras papasakojo savo gyvenimo istoriją, kiek jam teko išgyventi, kol surado savo moterį ir laimę su ja.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Jaunas vyras papasakojo savo gyvenimo istoriją, kiek jam teko išgyventi, kol surado savo moterį ir laimę su ja.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Žemaitis

Aug 3, 2017, 9:02 PM

Davė patarimą

Negalėjau skaityti toliau nei antra pastraipa, nes jau supratau, kad verksiu iš nuobodulio ir, deja, naivaus mąstymo.

Hey! Jei esi 14–20 metų, nebeskaityk, nes tiesiog neverta gadintis pačio geriausio meto savo gyvenime, nes tos jūsų meilės, kurios sudegė, tai tik pagražins sekančią. Užsikaisk arbatos arba karšto pieno ir eik šalin nuo šio teksto.

Jei tau 20+, bet ne daugiau nei 40, tada galim padiskutuot...

Gyvenimą pradėjo anksti

Kai man buvo 18, mano didžiausia gyvenimo meilė pastojo, mečiau „profkę“, ėjau dirbti, bandžiau užsukt reikalus. 

Praleiskim porą metų ir BAM man 23-eji, kaip ir tam verksniui. Aš turiu sugyventinę, valau prekybos centrą naktimis ir „ale gyvenu“, kaip dauguma emigrantų. 

Santykiai subyrėjo

Šokam dar porą metų... Susilaukiau trečios atžalos, santykiai byra, bet aš gi gyvenu idiliškame pasaulyje...

Daugybė takų ne tam, kad pabrėžti idilę. O tam, kad parodyti, kokius aš dar pragaro metus kenčiau bandydamas taikytis su moterimi, kuriai reikėjo to smulkmeniškumo, kurio negavo. Bet jai nereikėjo smulkmenų, jai reikėjo priekabių.

Beje, aš tuo metu buvau parduotuvės vedėjas toje pačioje parduotuvėje, kurią valiau. Ir, nepasikuklinant, buvau trečias geriausiai apmokamas visame regione... 

Ieškoti nesustojo

Ir pridėkime dar labai daug daugtaškių iki tos vietos, kur aš esu dabar. Trečia sužadėtinė. Vaikų skaičius per abu sudaro krepšinio komandą.

Aš moku alimentus, tuo pačiu mes išlaikome dar du, kasdien važiuojame atostogų du kartus per metus – vieną kartą su 5 vaikais, kitą kartą tik dviese ir jeigu pavyksta, dar kartą pabėgame dviese nuo realybės... 

Kartu sukūrėme tris verslus per trejus metus, gyvename kaip inkstai taukuose. Ir NE. Ne „bapkėm“ giriuosi. Giriuosi tuo, kad ieškojau, nesustojau ir radau...

Tau 23 metai ir manai, kad ragavai gyvenimo? Paskaityk dar kartą, kokio gyvenimo ragavęs aš, kai be tėvų gyvenu nuo 16 metų, o tikrai gyventi pradėjau sulaukęs 28... 

Nė vienam nesiūlau susilaukt vaikų, kol esi vaikas, nė vienam primygtinai nesiūlau skųstis, koks tavo gyvenimas nesėkmingas, kol tu dar nesuaugai... Šypsokitės, mielieji.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.