Santykius su vedusiu vyru užmezgusi moteris turi kai ką pasakyti visoms meilužėms

Emocinis egzorcizmas arba santykiai su vedusiu vyru. Norite jį sau atlikti? Žinau puikų būdą – susiraskite vedusį meilužį. Nors iš pradžių atrodys, kad jūsų santykiai „Oh tokie jau ypatingi, oh tokie jau nepakartojami“. 

 Moteris perspėja kitas moteris neįkliūti į vedusio vyro spąstus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
 Moteris perspėja kitas moteris neįkliūti į vedusio vyro spąstus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Alisa Stebuklų Šalyje

Aug 7, 2018, 1:20 PM, atnaujinta Aug 20, 2019, 4:27 PM

Patiko nauji potyriai

Bet labai galimas daiktas, kad užbaigsite juos susidūrusios su tais savo vidiniais demonais, kurių nė nežinojot esant. Jei norite, kad skausmas jus išskrostų iš vidaus, prarastumėte savo savivertę ir liktumėte tik su vidiniais griuvėsiais, vietoj meilės sau ir tikėjimo vyrais – šis kelias garantuotai ten jus ir nuves. 

Aišku, iš pradžių, galvojau, kad man tiesiog patinka geras seksas, na ir dar pamąsčiau, kad labai malonu juo užsiiminėti su savo sielos draugu, įkvėpėju ir mokytoju. Labai juo pasitikėjau. Na, aišku, ką padarysi, kad vedęs. Jei niežti – juk taip malonu pakasyt. 

Dėl to neklydau – nelegali meilė yra tikrai aistringa. Slapti susitikimai ir jo dėmesys kartu su atkakliu siekimu visiškai apsuko mano galvą. Tačiau jei galėčiau, dabar sau pasakyčiau: „Sveika atvykus į kreivų veidrodžių karalystę, miela Alisa. Ir, ne, tai tikrai ne stebuklų šalis, tai tik iškreiptų jausmų, toksiškumo ir nesibaigiančių iliuzijų buveinė”. 

Tikriausiai ir tu jautiesi labai specialia ir labai ypatinga, ir, oi, kaip gerai suprantanti tą vyrą, kurio visiškai nesupranta jo žmona. Juk reikia pabūti pečiu, į kurį jis galėtų atsiremti. Guodėja, sprendžianti jo santuokos problemas (jei netyčia pamiršti) ir padedanti jam jaustis geriau. Bet palauk palauk. O kas tau iš to? Taip, iš tikrųjų. Atmetus jokiais veiksmais negrindžiamus saldžius žodžius ir, oh, tokį aistringą seksą trečiadieniais per pietų pertrauką? 

Patinui, teigiančiam, kad jis nežino, ką pasirinkti, jus ar savo žmoną, reikia parodyti duris ir dar rekomenduoti apsilankyti pas specialistą, kad bent jau pradėtų spręsti savo emocinio šaltumo problemas, o ne apdovanoti geriausiu pasaulyje oraliniu seksu. Tačiau, aišku, ne savanoryste gyvūnėlių prieglaudoje užsiiminėdama surinkau medžiagos šiam tekstui... Gyveni ir mokaisi. Kartais – itin skaudžiai. 

Į vedusius nežiūrėjo

Mane tėvai gerai auklėjo. Visuomet maniau, kad vedęs vyras yra miręs vyras. O su jais įsipainiojusios moterys yra paprasčiausios vištos, neturinčios proto. Tačiau visata, didžioji mokytoja, atsiuntė man išbandymą, kad suprasčiau, kaip lengvai tokia višta galiu tapti aš pati. 

Ar žinojote, kad vedusiems vyrams būtent tokios moterys yra pačios įdomiausios? Tas jaudulys ir azartas jas nulaužti. Pasijusti ereliu. Tikru vyru, pilnu potencijos.

Tačiau, mielos moterys, būkite tikros, kad tokia situacija toli gražu nekvepia nei pagarba, nei meile, nei vienas kito pažinimu, nei perspektyva ir noru kurti bendrą gražią ateitį.

Kodas: pavojus. Kodas: nešu savo riestą užpakalį kuo toliau ir kuo greičiau. Prašau, mielos deivės, supraskite, kad jūs vertos daug daugiau, ir tokius egzempliorius siųskite atgal pas žmoną. Kol mes būsim nulaužiamos, tol jų ego bus tenkinamas, ir tol jie galės negerbti nei savo žmonų, nei, tuo labiau, jūsų. 

Nes jei jų nepasiųsite ten, kur jiems ir vieta – kentėsite. Tikrai nesitikėsite, kad šis neįpareigojantis santykis taip jus sumaitos, bet, patikėkite, karma jus už nedorą elgesį nubaus. Draugai pasmerks. Artimieji galvos, kad jums galvoj negerai, o blogiausia, kad jums pačiai pradės užtekti jo numetamų trupinių, o meilė sau atrodys sąvoka, realybėje pritaikoma nebent jei gyveni planetoj Marsas.

Nes žemelė tuo metu bus gausiai laistoma karčiais jūsų ašarų upeliais. Ir taip, net neabejokite – jis tikrai nesiruošia palikti savo žmonos. Paklauskite savęs ar jūs tikrai norite būti šiek tiek laisvo laiko turinčio patino pasirinkimu?

Prašo neteisti

Aš tuo pasirinkimu pabuvau. Rezultatai – iš naujo statomas gyvenimas, vertybių atsirinkimas, sveikų ribų statymas, meilės sau kūrimas. Dėl šios istorijos turėjau susidurti su savimi pačia. Tiesa, ta bjauriausia ir labiausiai sužalota versija.

Aišku, gerai, kad likus griuvėsiams užsimaniau statyti grožį ir gėrį, bet to buvo galima išvengti. Galėjau užsimanyti statyti gėrį ir grožį, pavyzdžiui, kad ir lankydama jogą arba medituodama. Galėjau meilę sau auginti plėsdama savo akiratį ir keliaudama.

Tačiau vietoj to pasirinkau emocinį egzorcizmą. Todėl teko susidurti su tamsiausiais savo asmenybės kampais ir nuvalyti dulkes nuo daugelio seniai praeityje susirinktų ir pamirštų kovinių randų.  
  
Jei esate panašioje situacijoje ir jums reikia pagalbos ar patarimo – parašykite, galbūt mano patirtis ir jus įkvėps nusikrapštyti iliuzijas apdengusias jūsų realybės suvokimą ir pradėti žengti keliu, vedančiu į grožį, gėrį, meilę ir šviesą.

Jei tokia patirtis jūsų niekada nepalietė, padėkokite visatai ir paprašykite, kad niekada ir nepaliestų. Tik, neteiskite tų, kurios daro klaidas, nes kitaip gali atsitikti taip, kaip man. Jums bus parodyta kaip kartais lengva tapti ta višta.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugpjūčio 7 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?