Pasibaisėjo šiuolaikiniais santykiais: „Vyrai su moterimis elgiasi kaip su daiktais“

Per pastarąją savaitę teko perskaityti pora už „širdies griebiančių“ tekstų. Viename iš jų vaikinas skundžiasi nerandantis merginos, o kitame vyras didžiuojasi savo superalfa patino sugebėjimais. 

Autorius pastebi, kad 95 proc. vyrų su savo antrosiomis pusėmis elgiasi kaip su daiktais. <br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
Autorius pastebi, kad 95 proc. vyrų su savo antrosiomis pusėmis elgiasi kaip su daiktais. <br>„123rf“ asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2017, 6:27 PM

Žinokite, net ašara ištryško. Juokauju. Pasidarė labai liūdna. Tokių rašinėlių jau seniai neskaičiau. Norėtųsi padiskutuoti bendrąja santykių tema. Pažiūrėti, kaip yra elgiamasi ir kur visgi tų meilės katastrofų priežastys. 

Pirmiausia, kiekvieno iš jūsų norėčiau paklausti, kaip jūs elgiatės su savo merginomis, žmonomis ar draugėmis? 95 proc. vyrų su savo antrosiomis pusėmis elgiasi kaip su daiktais. Neretai net elgiamasi kaip su vergijai parduotais, gyvuliams prilygintais sutvėrimais. Ir nė gramelio neperspaudžiu. 

Vyras įsivaizduoja, kad jei jau praneša namo pinigus ir kuria kažkokį gerbūvį, tai jis jau Dievas. Nė velnio. Jis yra toks pats šeimos žmogus, kaip ir žmona. Tolygus ir neginčijamas. Dažniausiai įsivaizduojama, kad vyro vienintelė pareiga – dirbti. Vėl pasakysiu, kad nė velnio. 

Bet, vyrai, būkit vyrais po velnių. Jūs nuolat verkiate, kad pasaulyje nebeliko normalių moterų ar merginų. Tikrai? O jūs aplink save matote paprastų, bet normalių merginų? Daugelis iš jūsų norite, kad šalia jūsų būtų Victoria Secret modeliai. 

Lietuvoje nemažai paprastų, bet tikrai nuostabių merginų. Pats tuo įsitikinau asmeniškai. Daugelis pradeda šaudyti perlais, kad mergina turi būti graži ir viskas, kad draugams parodyti. Bet ar jums bus malonu, kad mergina bus "kiaura" kaip valkatos kojinės? Turbūt, kad nelabai. 

Juk kartais pilis gali būti be galo graži, bet jos viduje gerai trenks pelėsiu. Vyrai, gerbkite savo moteris. Leiskite joms pajusti, kad jos gyvena su mylimu žmogumi, o ne su vergvaldžiu. Nejau jūs negalite pasidaryti pavalgyti, ar po valgio išsiplauti indų? Asmeniškai aš visiškai nekreipiu dėmesio ar kriauklėje yra indų, ar į tai, kad mano žmona man nepadarė valgyti. Turiu kojas, rankas ir mąstančią galvą ir galiu pasidaryti viską pats. 

Daugelis dar labai mėgsta kalbėti, kad moterims reikia visko daug. Taip, joms reikia nemažai, nes jos yra moterys. Bet tikrai visoms reikia smulkmenų. Ne milijono rožių, naujausio BMW ar kailinių. Joms reikia smulkmenų. 

Ar kada esate drauge tiesiog išėję kokioms trims valandoms pasivaikščioti po parką? Ar kažkuriam laikui ištrūkę į gamtą ramiam pasisėdėjimui? Ar kada nors esate tiesiog parnešę gėlių be progos? Ar esate padarę valgyti, nors ji to neprašė? O, žinokit, reikėtų. Moterys viską įsimena.

Pamirškite visus savo vienadienius bonkės draugus, pamirškite visus, neva, padedančius atsipalaiduoti, gėrimus, paimkite draugės ar žmonos ranką ir išeikite pasivaikščioti. Tai bus nuostabi patirtis.

Bet be to mane labai stebina, kad vyrai daugybę metų su savo moterimi gyvena sumetę skudurus. Jei jau tas žmogus tau brangus, tai nueikite į bažnyčią ar metrikacijos biurą ir įteisinkite savo meilę. O kitu atveju tai tik žaidimas ir bijojimas prisiimti atsakomybę. Tokiu atveju tiesiog patariu negadinti žmogui gyvenimo, o visiems darbams pasisamdyti tarnaitę. O meilei užteks moters už pinigus. 

Daugelis vyrų labai mėgsta sakyti: "Aš dominuoju ir moterys man krenta po kojomis". Bet nenustebkite, kad moteris, „apsvaigusi“ nuo jūsų dominavimo, porą kartų „neuždominuotų“ jums su keptuve per makaulę. 

Moterims patinka ne tik smulkmenos, bet ir priežiūra. Labai patinka, kada jomis rūpinasi. Ne tik finansiškai, bet ir morališkai. Jei mylima moteris serga, tai galima ir ant grindų pamiegoti, ar ja ilgiau pasirūpinti. Ar be progos namų ruošos darbus atlikti. Rankos nenukris. 

O pats skaudžiausias dalykas namuose yra smurtas. Jei jau smurtauji, tai žinok, kad tampi antra namų moterimi. Jei jau myli žmogų, tai tokių dalykų nebūna. O norint iškrauti savo susikaupusią pykčio bangą galima padaryti keletą veiksmų. Geriausi yra išeiti pasivaikščioti ir pravėdinti galvą. Pasiimti sportinę avalynę ir aprangą ir prasibėgti 10 kilometrų. Yra ir geresnių būdų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.