Kai motina pamatė sūnaus išrinktąją, pradėjo melstis: „Visa tai matant kyla noras staugti“

Susidūriau su problema, kurios negaliu išspręsti ir tai liečia jautriausią temą – mano sūnų.

Naujoji sūnaus mergina motinai labai nepatinka ir kelia didelį nerimą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Naujoji sūnaus mergina motinai labai nepatinka ir kelia didelį nerimą.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

D.

Sep 6, 2018, 12:57 PM, atnaujinta Sep 4, 2019, 11:13 AM

Sūnaus mergina nepatiko

Bijau apie tai net galvoti, bet man atrodo, kad jis susidėjo su tikriausia barakuda ir pats to nesuvokdamas klimpsta vis giliau. 

Buvo parsivedęs ją į namus. Graži, iš pažiūros mandagi, bet kalba nesirišo. Apie save kalbėjo mažai. Žinot, daugiausiai pasakojo, kaip gerai gyvena jos draugės, į kokias egzotiškas šalis jas vežėsi atostogauti draugai.  

Pradėjo trūkti pinigų

Padaryti nieko negaliu, sūnus jaučia tai merginai stiprius jausmus, yra labai prie jos prisirišęs. Negaliu kištis ir griauti santykių, bet nėra jėgų matyti kaip jis išnaudojamas. 

Pradėsiu nuo to, kas man iškarto krito į akis, kai jie pradėjo draugauti. Vos sūnaus gyvenime atsirado šita panelė, tuoj pradėjo trūkti pinigų. 

Sūnus yra studentas. Dalį lėšų pragyvenimui duodame mes su vyru, kitą dalį užsidirba pats. Iki šio laiko jam užtekdavo ir apsirengti, ir pavalgyti, ir pramogoms. Atsiradus panelei jau neužtenka. 

Nors sūnus neatvirauja ir apie savo santykius per daug nepasakoja, bendras vaizdas aiškus. 

Kai sūnus grįžta iš tokių pasimatymų, tai amžinai tuščiomis kišenėmis. Sau neperka nieko. Praktiškai visą atlyginimą ištaško jai. Mergaitei visada kažko reikia. Tai naujos rankinės, tai striukės, tai batų. Tik nuvažiavo su ja susitikti, kitą dieną jau prašo tėvo pinigų kurui ar dar kam. 

Skolos ir dovanos

Norėdamas ją pavežioti, sūnus skolinasi tėvo mašiną, nors turi savo, tiesa kur kas prastesnę ir senesnę. Tokia panelei per prasta, reikia geresnės. 

Jie dažnai pykstasi tarpusavyje. Pastebėjau, jei sūnus nori susitaikyti, tiesiausias kelias – nupirkti jai ką nors. Jei nuvažiuoja su dovanomis, susitaiko. Jei ne... Tada savaitėm vaikšto susikrimtęs, juodas kaip debesis, nes mergina net nesileidžia su juo į kalbas. 

Nesenai vėl paprašė pinigų, nes trūksta nusipirkti mašinai, esu įsitikinus, kad ir šitų pinigų negrąžins. 

Už atostogas Palangoje šią vasarą pagrinde mokėjo jis. Prieš savo gimtadienį mergina „netyčia“ sudaužė telefoną, sūnus pirko ir dovanojo kitą, tikrai ne pigų. 

Pradėjo melstis

O dabar visa tai jau pasiekė aukščiausią tašką: panelė laužia sūnų imti akademines atostogas ir mažiausiai metams išvažiuoti į užsienį, kad užsidirbti, nes jos šeimoje problemos. 

Tikiuosi, kad sūnus turės pakankamai proto, paklausys mūsų su tėvu patarimų ir niekur nevažiuos. Jau nujaučiu, kaip pasisuks reikalai išvažiavus: jis aria nuo ryto iki vakaro, ji sėdi jam ant sprando nukorusi kojas. 

Negaliu kištis, nes sūnus kol kas labai stipriai prie merginos prisirišęs ir į visus trūkumus užmerkia akis.
 
Kai mano marti, kuri jį labai myli ir mato, kad tie santykiai žaidimas į vienus vartus, pabandė užsiminti, kad jis išnaudojamas, sūnus pasiuto. Jis nemato realybės, o gal nenori jos matyti, nes tai labai skaudu. 

Nežinau kaip viskas pasisuks. Jau pradėjau melstis, kad tos mergelės kelyje pasipainiotų kitas vyras. Turtingesnis, kurį galėtų gręžti, o mūsų šeimą paliktų ramybėje.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugsėjo 4 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.