Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Man 23-eji ir esu nekalta – didžiausias cirkas būna atėjus pas ginekologą

Man 23-eji ir esu nekalta. Man šis faktas gyventi netrukdo. Bet aplinkinius tai veda iš proto. 

 Mergina sako, kad nori saugoti savo nekaltybę ypatingam vaikinui.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Mergina sako, kad nori saugoti savo nekaltybę ypatingam vaikinui.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė

Nov 6, 2018, 11:08 PM

Iškart atsitraukia

Šiais laikais savo nekaltybę saugančios merginos yra retenybė, bet kartais jaučiuosi taip, tarsi būčiau kokios nors užkrečiamos ligos nešiotoja. 

Visų tai išgirstančių žmonių veide iškyla tas pats klausimas: „Kas su tavimi negerai?“ 

Ne, jokia lytiškai plintančia liga aš nesergu. Protiškai taip pat esu sveika. Su vaikinais nemiegu todėl, kad tai yra mano apsisprendimas. Aš noriu atiduoti save visą vieninteliam vyrui, su kuriuo susiesiu savo gyvenimą. 

Kai kurie tai sužinoję mano amžiaus vaikinai liaunasi rodę dėmesį dar tą patį vakarą. Jie atsitraukia kaip lygintuvo nudeginti. Per sekundę tampi jiems neįdomi, pavojinga arba tiesiog tokia, kuriai gaila gaišti laiką.

Ir gerai, nes tokiems, kuriems įdomus tik mano kūnas, aš taip pat nenoriu atiduoti save ir bereikalingai eikvoti savo energiją.

Priima kaip iššūkį

Kai kurie, dažniausiai šiek tiek vyresni, atvirkščiai – priima tai kaip iššūkį ir tik dar aktyviau mergina siekdami sugundyti. Jų akys dega. Jie pasidaro kaip medžiotojai, išvydę retą nykstantį gyvūną, kurio užkariautojais nori tapti.

Bet aš nesu trofėjus. Aš esu žmogus, kuris tiesiog nenori savęs dalinti visiems iš eilės. Noriu tai patirti su savo mylimu žmogumi, kurio iki šiol nesutikau. 

Gydytojai netiki

Draugės mane stengiasi suprasti. Kai kurios netgi pavydi ir žavisi mano pasiryžimu. Kitos sukioja pirštu palei smilkinį ir mano, kad labai daug prarandu ir nieko tuo neįrodysiu. Esą visiems vaikinams reikia fizinės meilės, o be jos užmegzti draugystę yra neįmanoma. Todėl tik gaištu laiką.

Bet didžiausias cirkas būna atėjus pas ginekologus. Jie pagalvoja, kad aš meluoju arba kažką bandau nutylėti, nuslėpti. Kai kurie netgi perklausia, ar teisingai išgirdo. 

Kai jie išgirsta ir patys įsitikina, jog esu nekalta, būna lengvai nustebinti. Verta pamatyti jų veido išraiškas, išties sunku susilaikyti nenusijuokus. 

Tačiau ir jų kaltinti negali, nes surasti mano metų merginą, kuri dar neturėjo intymių santykių, yra praktiškai neįmanoma. 

Lauks ilgai

Dauguma jau ne tik turi tokios patirties, bet ir yra gimdžiusios. Ir nieko čia nuostabaus – mano mama jau augino mane, kai buvo mano amžiaus. 

Kai kurios mano metų draugės jau net sunkiai suskaičiuoja, kiek turėjo partnerių. Kai kurios net nesulaukusios brandos turėjo nepageidaujamų nėštumų, kuriuos nutraukė. 

Mačiau savo draugių ir bendraklasių gyvenimus ir išgyvenimus, mačiau savo grupiokių problemas, kurios neretai kyla dėl intymių santykių. Jos savo kūnus pavertė viešnamiais. Aš savąjį norėjau išsaugoti. 

Galbūt aš tikrai gaištu laiką ieškodama savo išrinktojo, to vienintelio. Bet aš bet kada galiu persigalvoti. Tačiau laukti esu nusiteikusi ilgai. Ir būti išskirtine nėra taip jau blogai. Tikiu, kad vieną dieną sutiksiu žmogų, kuriam padovanosiu savo nekaltybę ir jis tai įvertins. 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 lapkričio 13 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.