Žmonos nerimas: iš vėžių išmušė seksualios vyro dovanos

Su vyru esame susituokę jau beveik 10 metų. Auginame du vaikus. Negaliu sakyti, kad mūsų šeima ideali, visko būna, tačiau savo santuoka skųstis tikrai negaliu. 

 Moteriai nepatinka rūbai ir apatiniai, kokiais puoštis prašo jos vyras.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Moteriai nepatinka rūbai ir apatiniai, kokiais puoštis prašo jos vyras.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

P.

Dec 9, 2017, 10:44 PM, atnaujinta Dec 10, 2017, 12:01 AM

Dovanos stebina

Mano vyras visada lepindavo mane dėmesiu. Tačiau pastaruoju metu nerimą pradėjo kelti jo dovanos. 

Pradžioje jis mane vis nustebindavo kokiais nors seksualiais apatiniais, kelnaitėmis, liemenėle ar visu jų komplektu. Labai džiaugiausi dėl tokio vyro dėmesingumo, buvo malonu, kad jis apie mane galvoja. Bet pamažu tie drabužėliai vis mažėjo ir traukėsi, kol galiausiai liko tik virvelės. 

Negaliu pasakyti, kad turiu Heidi Klum kūną, esu jau ketvirtą dešimtį baigianti moteris, netrukus laukia jubiliejus. Todėl ir puoštis ar raizgyti save tomis juostelėmis, kurios, kaip suprantu, dabar yra labai madingos tarp jaunų merginų, nesu įpratusi. 

Neturi kur išeiti

Negana to, vyras patapo mano stilistu ir pradėjo keisti visą garderobą. Turbūt mano vietoje daug moterų labai džiaugtųsi, kad vyras joms dovanoja drabužius ir perka batus...

Tačiau su drabužiais, kuriuos dovanoja vyras, neturiu kur išeiti. Suknelių iškirptės siekia bambą, po sijonėliais persišviečia kelnaitės, su tokiais aukštakulniais nepaeinu ir poros metrų.

Tokia apranga labiau tinkama 20-metei eiti į klubą. Arba labai ekscentriškai ir drąsiai madistei, kokia aš, deja, nesu. 

Bet bėda ta, kad mes nesame labai pasiturinti šeima. Nevaikštome nei į stilingus vakarėlius, nei į puotas ar klubus. Mūsų darbas paprastas. Su vyro dovanotais rūbais galiu pasipuošti nebent namuose žiūrint su vaikais televizorių. Su įsirėžusiomis virvelėmis ir tokia apranga eiti į darbą ar mokyklos susirinkimą ne tik nepatogu, bet ir nepadoru. 

Savęs tokios neįsivaizduoja

Bandžiau paaiškinti, kad tie drabužiai nėra mano skonio. Aš nesijaučiu savo rogėse, kai esu su aptempta suknele. Vyras, aišku, labai nusimena, kad man nepatinka jo išrinkti rūbai. Tada jaučiuosi dar blogiau, nes galbūt neišpildau jo svajonių ir vizijų.

Esu pasimetusi ir nežinau, kaip man dabar elgtis. Bandyti keisti savo įvaizdį ir būti tokia, kokios nori vyras, ar likti savimi, gal ir nelabai patrauklia mylimajam.

Manęs neapleidžia keistas jausmas, kad jis iš manęs nori padaryti kitą moterį, apkarstyti blizgučiais ir sukurti seksualią lėlę, kokia aš savęs neįsivaizduoju. Ir tai man kelia nerimą.

Draugės tik tapšnoja per petį ramindamos, kad vyras mane labai myli ir nori matyti žmoną gražią, seksualiai pasipuošusią.

Džiaugiuosi, kad jis nori mane tokią matyti. Bet bėda ta, kad aš tokia nesu, niekada nebuvau ir nežinau, ar noriu būti.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.