Po garsios poros skandalo šokas dėl Lietuvos moterų reakcijos

Pastaruoju metu vyksta diskusijos socialinėje erdvėje dėl Oksanos Pikul-Jasaitienės ir jos vyro Simo Jasaičio buitinio konflikto (p.s. nebūtų viešas asmuo, niekas nebūtų nieko išviešinęs). 

 Po keistos žmonių reakcijos dėl Jasaičių skandalo autorė suprato, kad lietuviams dar trūksta savišvietos apie smurtą šeimoje.<br> „Pudra photography“ nuotr.
 Po keistos žmonių reakcijos dėl Jasaičių skandalo autorė suprato, kad lietuviams dar trūksta savišvietos apie smurtą šeimoje.<br> „Pudra photography“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ernesta

Jan 25, 2018, 3:02 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 5:26 PM

Nė vienas nežino ir nežinos kaip, kas ir panašiai. Tik jie abu patys žino realybę. Bet man užkliuvo kai kas kita. Siaubas – ne žmonės, o virtualūs ereliai tik skraido per komentarus, be gyvenimo, be ateities. O moterų ir tos pačios buvusios Jasaičio žmonos pasisakymai verčia iš koto! 

„Išprovokavo“, – štai, kaip šiais laikais pateisinamas smurtas... Man gaila mūsų visuomenės, visi žino, kokios yra svaigalų pasekmės, tačiau dalis visuomenės pas mus tokie atsilupę kaip ąžuolo žievė ir nesuvokia, kokios būna smurto rūšys! 

Jeigu nėra mėlynių paakiuose ir dantys vietoje, vadinasi moterys dar smurto nepatyrė. Baisu.

Skaičiau S. Jasaičio sesers nuomonę... Atvirai?! Nesuprantu, kaip ji dirba psichologe. 

O moterys, kurios pateisina stumdymus, keiksmus ir kurioms patinka būti „škurlio“ vietoje – valio, pačios renkasi... Bet, kad visuomenėje trūksta savišvietos apie smurtą ir priklausomybes, tai 100 procentų. 

Kokie mes esame šlykštūs žmonės, kad pradedame skaičiuoti finansus, palankias sąlygas. Bet kuriuo atveju yra šlykštu ir koktu skaityti, kaip moterys pačios pateisina smurtą, mat išprovokavo.. 

Jeigu tave, žmogau, eina išprovokuoti iki smurto protrūkių, tai laikas gydytis! Mane provokuoja kai kurie politikai. Tai ką, man nuvažiuoti į Vilnių ir po LR Seimą juos patampyti už kaklaraiščių. Įdomus būtų mano pasiteisinimas „išprovokavo“, tik mat atsiimčiau pagal visus LR BK str.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.