Žmonos išduotam vyrui likimas parengė dar skaudesnį išbandymą neištikimybe

Gyvenau su buvusia drauge 9 metus. Susilaukėme pačios nuostabiausios dukrytės, gyvenome labai laimingai, kol išaušo diena, kai išsiskyrėme dėl paprasto dalyko. 

Žmonos išduotam vyrui likimas parengė dar skaudesnę neištikimybės pamoką.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Žmonos išduotam vyrui likimas parengė dar skaudesnę neištikimybės pamoką.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Karolis

2018-04-02 20:14, atnaujinta 2018-04-03 11:39

Išskyrė neištikimybė

Kodėl taip įvyko, supratau tik dabar – skyriau jai mažai dėmesio, darbe praleisdavau per daug laiko. Bet, kita vertus, norėjau, kad nieko netrūktų mūsų šeimai. 

Kai priėjome liepto galą, ji internetu pradėjo bendrauti su kitu. Apie tai sužinojus prasidėjo tikras karas, tada ir išsiskyrėme. 

Neilgai buvau vienišas, susipažinau po metų su kita mergina, nes visą laiką jaučiausi vienišas, įskaudintas. Mergina atrodė labai graži, protinga, aš patikau jai, kaip ir ji man. 

Viskas buvo gerai, bet vieną dieną pajutau, kad kažkas ne taip. Išlydėjau pas draugę atostogų, nupirkau netgi bilietą, į oro uostą nuvežiau, atsisveikinom. Ji vis kartojo, kad myli mane. 

Apgavo mylimoji

Atsisveikinom. Kažkaip ji man atrodė keista, po kelių dienų grįžusi elgėsi dar įtartiniau. Vis nepaleido savo telefono, nuolat į jį įlindusi buvo. Čiupau telefoną ir pamačiau, kad su kitu užsienyje atostogavo.  

Tik paklausiau jos, už ką man taip... Ji atsakė, kad nežinanti. Susirinkau daiktus, numečiau jai buto raktus prie kojų ir pasakiau: „Nedaryk daugiau niekam taip gyvenime skaudžiai. Tu manęs niekada nemylėjai, žaidimas tau tik buvo su manimi.“ 

Aš nekenčiau to vaikino labiau už viską pasaulyje, nors reikėjo ne jo nekęsti, o savo merginos. Ne jis čia kaltas buvo. 

Išvažiavau iš tų namų, ji liko su savo sūnumi. Po kelių savaičių nusprendžiau aplankyti jos sūnų. Atvažiavęs barškinu į duris, žaliuzės užtrauktos, bet jaučiu, kad kažkas namie yra, todėl barškinu dar garsiau. 

Naudojosi vyrais

Ji atidarė duris, aš žengiau į vidų. Ji tyliai man sako, kad yra ne viena. Jai tik atsakiau, kad noriu aplankyti jos sūnų. Prie mūsų priėjo vyriškis. „Aš tau rankos neduosiu“, – sakau jam. 

Jis paklausė, kas aš toks. Atsakiau, kad noriu pakalbėt su jos sūnumi, kuris yra mano draugas. „O tavęs, Sauliau, tai nenoriu matyti“, – išrėžiau jam. Jis nustebęs man atkirto: „Koks aš tau Saulius? Aš Marius.“ 

Aš jį buvau tik matęs feisbuke, ir tai iš toli. Pasimečiau, nebežinojau, ką jam pasakyt. Atsiprašiau. O jis mano buvusios merginos patyliukais klausia: „Klausyk, o kas tas Saulius?“ Ji juokdamasi atsakė, kad papasakos vėliau. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.