Vienišes perkandęs vyras: „Tokių kratomės kaip velnias kryžiaus“

Perskaičiau straipsnį „Vyro pamoka...“, kur diskutuojama apie vienišių žvilgsnį. Taigi, perskaičius kilo minčių, paremtų mano stebėjimais iš savo paties gyvenimo, nes dar visai neseniai buvau nevedęs, teko pažinti moteris. 

 Vienišes perkandęs vyras sako, kad normalios moterys nebūna vienišos.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Vienišes perkandęs vyras sako, kad normalios moterys nebūna vienišos.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tūlas pilietis

2018-04-19 19:30, atnaujinta 2018-06-12 15:52

Reikalingi tik dėl vaikų

Vyrus medžioja tos, kurioms tas vyras savaime neatsiranda. Normali moteris niekada nebus vieniša, nes ji vyrą savaime pritrauks. Deja, normalių moterų kaskart vis mažėja. 

Yra daug patelių su stipriai išreikštu dauginimosi instinktu. Joms reikia tik vaikų ir aprūpinimo, o ne paties vyro. Tokių, tik instinktais besivadovaujančių moterų, vyrai kratosi kaip velnias kryžiaus, todėl tų nusikratytųjų žvilgsnis ir yra kaip nuskriausto gyvuliuko, kurio pernelyg stipriai išreikšti instinktai išgąsdino homo sapiens.  

Todėl ir yra paplitęs stereotipas, kad moterys siekia ištekėti, o vyrai kratosi vedybų. Iš tiesų jie kratosi ne vedybų, o baidosi tapti tik instinktų tenkintuoju. 

Tokios kai pasitenkina savo instinktus – susilaukia palikuonių, pasiekia tam tikrą jas patenkinantį apsirūpinimą, vyrus praspiria kaip panaudotus daiktus. Taip ir atsiranda kalbos, kad atsigavo moteris, kai vyrą praspyrė.

Išplovė smegenis

Tačiau vis dar liko normalių moterų, gebančių kurti su vyru normalius santykius. Normaliai moteriai niekada nekils mintis vyrą prisimatuoti kaip būsimą vaikų tėvą. 

Ji remsis tuo, ar jai vyras patinka, ar jį myli. Ir tik jau paskui, jei pora nusprendžia, ima galvoti apie palikuonis. O kartais, jei jie netyčia atsiranda, nėra blogai. Netyčia gimę tikrai iš meilės būna gražūs ir gabūs vaikai. 

Normali moteris (kaip ir vyras, beje), kurdama santykius, pirmiausia žiūrės į patį partnerį. Vyrų normalių šiuo metu yra daugiau nei moterų.

Matyt, feminizmas moterims smegenis išplovė, kad jos grįžo į pirminę vystymosi stadiją – tik instinktais vadovautis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.