Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Tokiame baliuje vaikinas dar nebuvo: „Mergos moka šokiruoti“

Šnekėjomės po paskaitų su kurso draugais ir viena panelė pasakė: „Nesuprantu jūsų, visi vyrai kažkaip nerimtai žiūri, tik vieno nori.“ Juokina mane tokie pasakymai, gal neturit veidrodžio?

Vaikinas siūlo merginoms pasižiūrėti, kaip pačios save pateikia.<br>"123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Vaikinas siūlo merginoms pasižiūrėti, kaip pačios save pateikia.<br>"123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vaikinas

Apr 21, 2018, 2:09 PM, atnaujinta Apr 22, 2018, 9:20 AM

Kaip pačios save pateikiat? Ta kurso draugė, kur baisėjosi vyrų požiūriu, į feisbuką nuolat kelia selfius. Juose iškirptė didžiausia, papai sukelti į viršų, lūpos ryškios, antakiai kosminiai. Tikrai labai rimtai atrodo ;).

Pakvietė į sodybą

Ir čia dauguma taip. Praėjusį savaitgalį buvau vienam baliui, likau apšalęs. Čia vyko sodyboj už Kauno, kur nuomojama vakarėliams. Draugelis pakvietė, pažinojau tik jį ir dar porą žmonių, žinojau, kad bus ir merginų. Nu paprastas balius, pažįstamų pažįstami.

Čia ne paslaptis, kad tokiuose suėjimuose mergos labiau atsipalaidavusios. Nieks porų neieško, bet jeigu su kuo paflirtuoji ar pasibučiuoji, apsikeiti kontaktais, gal ir išeina kas ateity. Na, tik ne šiuo atveju.

Panelės elgesį palydėjo šūksniais

Atvariau, kai dar ne visi buvo susirinkę. Nebuvau niekaip pasipuošęs, kaip ir kiti vaikinai, paprastai taip. Bet panos, panos... Kablai, priauginti nagai, iškirptės, belekas. O buvom sodyboj! Juokingai atrodo, sutikit.

Atsisėdau už stalo prie draugelių, šnekam kažką, truputį išgėrėm. Tos pačios mergos per tą laiką, kol mes vieną stikliuką, jos – tris. Balsai garsėja, juokas cyplėja. Tada atėjo dar žmonių, ne visus pažinojau.

Ir staiga viena pana prieina tiesiai prie manęs. Tikrai jos nepažinojau – net iš matymo, nieko. Išvaizda kaip iš porno: sutaršyti plaukai, ryškiai prisidažiusi, didelė krūtinė, per maža suknelė, tinklinės pėdkelnės, lakuoti batai. Nei pasisveikino, net nepasakėm viens kitam nieko, ji apsižergė mane ir atsisėdo veidu į veidą.

Suėmė už plaukų, atlošė mano galvą atgal ir pradėjo mane bučiuoti. Aprašau čia smulkiai, bet viskas įvyko gal per tris sekundes, tuo metu net susigaudyti nespėjau.

Draugeliai iš pradžių sėdėjo apšalę, paskui ėmė juoktis. „Oo, koks alfa“, – ir panašiai. O aš ką. Atsakiau jai į tą ataką. Buvau išgėręs, merginos neturiu. Atrodė laisvo elgesio pana, bet rimtų santykių baliuje ir neieškojau. Sujaudino tie papai tiesiai į veidą, laisvas, jaunas, kodėl ne?

Ji atsistojo, paėmė mane už rankos ir nusivedė į viršų. Palydėjo mus šūksniai...

Viršuj kambary vėl, tiesiogine to žodžio prasme užlipo ant manęs ir pajodinėjo. Buvo gerai, nesakau. Man tik nuotykis. Bet faktas, kad tarp tokių panų žmonos neieškosiu.

Vaikinams buvo šokas

Vieną draugelį mačiau kita pana į kambarį nusivedė... Naktį jau visi kambariai buvo užimti. Ir nė vienam bachūrui pačiam nereikėjo stengtis! Ta prasme, nieko absoliučiai nereikėjo daryt. Čia nenoriu pasakyt, kad aš tokios nerealios išvaizdos, traukiu kaip magnetas :D. Normalus esu, paprastas, perdėtai savęs neaukštinu. Ir draugai mano ne modeliai ar sportininkai.

Ryte dar pašnekėjom, kad visiem šokas. Tokiam baliui dar nesu buvęs. Prašau nesmerkt, kad vyrai pasileidę, jiems tik to reikia ir pan... Seksas yra seksas: jeigu esu laisvas, norisi, o kažkas lipa, tai nereikia manęs teist, kad neatstumiu. Bet nereik paskui ir stebėtis, jog rimtai į panas nežiūrim!

O šiaip tos panos – ne kokios „k“ ar kaimietės. Paprastos merginos, kai kurios geros studentės, kitos, žinau, jau baigusios mokslus įmonėse dirba. Vieną matau Laisvės al.su kostiumėliu, biure gal dirba, o tą naktį ką išdarinėjo ir kokių dalykų manęs prašė...

Ta pana, su kuria miegojau, į feisbuką kelia citatas apie meilę. Gyvenimo prasmę. Tikrų santykių svarbą. Ironiška? Ganėtinai.

Nevaidinu šventuolio. Į seksą žiūriu gan paprastai. Bet baigęs mokslus noriu surimtėti, į tokius balius planuoju daugiau neit, o ateity ir žmonos normalios ieškoti. Man ištikimybė svarbu, tai dabar atsilakstau, o šeimą turėdamas visas nesąmones pamiršiu.

Bet po tokių balių susimąstai, iš ko reikės rinktis. Galit rėkt dėl lygių teisių kiek norit, bet tiesa yra ta: vyrai laisvesni nei moterys. Tai, kad jaunystėj vaikinas leidosi į porą nuotykių, nepakeis jo rimtumo ateity. O panai tokie cirkai štampą uždeda visam gyvenimui. Neteisinga? Neteisingas tas pasaulis, bet taip yra.

Ką daryt, kad vyrai žiūrėtų rimtai? Mažiau lipkit ant koto. Mums malonu, tikrai, bet tik tą akimirką.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo