Su virgulėmis ištyrė savo namus: ką pamatė, paaiškinti buvo neįmanoma

Esu girdėjusi, kad mobilieji telefonai ir mikrobangų krosnelės kenkia sveikatai, bet kad pavojus yra realus – nelabai tikėjau. Galvojau, šiaip gąsdina. Tačiau vienas bandymas privertė mane pakeisti nuomonę. Šie prietaisai išties gali būti pavojingi sveikatai ir aš tuo praktiškai įsitikinau. 

 Autorė savo namus ištyrinėjo su virgulėmis ir švytuokle.<br> Skaitytojos nuotr.
 Autorė savo namus ištyrinėjo su virgulėmis ir švytuokle.<br> Skaitytojos nuotr.
 Autorė išbandė ir švytuoklę.<br> Skaitytojos nuotr.
 Autorė išbandė ir švytuoklę.<br> Skaitytojos nuotr.
 Autorė savo namus ištyrinėjo su virgulėmis.<br> Skaitytojos nuotr.
 Autorė savo namus ištyrinėjo su virgulėmis.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 1, 2018, 11:01 AM, atnaujinta May 2, 2018, 10:40 AM

Įsigijo virgules

Esu smalsi. Mane domina viskas, kas yra aplinkui. Ypač įvairūs nepaaiškinami paranormalūs reiškiniai, astrologija, aiškiaregystė, magija – viskas, kas yra už žmonių supratimo ribų. Žinau, kad religija neleidžia domėtis okultiniais mokslais ir juo labiau draudžia juos praktikuoti, bet manęs jokie draudimai niekada nestabdė. Ne viduramžių laikais gyvename. Ant laužo niekas nedegins. Tai kodėl ir nepabandžius paeksperimentuoti? 

Kartą internete pamačiau video siužetą, kuriame žmogus virgulės pagalba neišeidamas iš namų surado pradingusį žmogų. Jis tiesiog ištiesė ant stalo žemėlapį ir laikydamas rankose virgulę uždavinėjo jai klausimus, kurie skambėjo taip: „Ar šis žmogus yra šioje šalyje? Ar jis yra šioje apskrityje, ar jis yra šiame rajone, ar jis yra po žeme, ar po vandeniu“. Ir taip toliau. Mane tai taip sudomino, kad aš pradėjau domėtis biolokacija. 

Biolakacija tai sistema, kurios pagalba žmonės sako surandantys pradingusį žmogų, daiktą, diagnozuoja ligas, jas pagydo, nuspėja ateitį, sužino praeitį, nustato anomalines zonas ir taip toliau. Pastudijavus tam tikrą literatūrą bei nusipirkus internetu tam tikrus įrankius – švytuokles ir du varinius virbalus (virgules), pradėjau savo bandymą. 

Iš netikėtumo išmušė prakaitas

Pirmą kartą į rankas paimtos virgulės nenorėjo manęs klausytis. Sukosi aplink savo ašį, kaip tik norėjo. Kurį laiką teko mokytis jas valdyti. Išmokus nulaikyti virgules tiesiai priešais save, kad jos nesisuktų, nužygiavau per kambarius ieškodama anomalinių vietų. Ilgai ieškoti nereikėjo. 

Vienoje kambario vietoje virbalai netikėtai sujudėjo. Ir ne tik sujudėjo. Jie tiesiog pasisuko su tokia jėga, kad net trenkėsi man į petį. Net suprakaitavau iš netikėtumo. Kai stebėjau kažką panašaus per kompiuterį, atrodė, kad tos virgulės juda todėl, kad jas laikantis žmogus tyčiai sudrebina rankas, o pasirodo, jos juda pačios! Lyg būtų gyvos! Nepriklausomai nuo jas laikančio žmogaus įsikišimo!  

Stebuklai! Kelis kartus praėjau pro tą pačią vietą, kurioje sujudėjo virgulės, ir iš vienos pusės, ir iš kitos, ir visada rezultatas buvo vienodas – jos draugiškai pajudėdavo į šoną, lyg norėdamos man parodyti, kuria kryptimi man reikia žiūrėti. 

Apsidairiau ir supratau, kame yra reikalas. Virgulės man rodė į elektros skydinę, kabančią koridoriuje. Kaip tik prie jos prisiartindavau, virgulės, paveiktos elektros įtampos, kuri, matyt, veikia kaip magnetas, pajudėdavo jos link. Net ir per sieną jos pagaudavo tą srovę. Laiminga, kad išsiaiškinau nepaaiškinamą virbalų judėjimo priežastį, tęsiau bandymą toliau.  

Įminė paslaptį

Antrą anomalinę zoną atradau šalia veikiančio televizoriaus. Vos tik priartėjau prie jo, virbalai mano rankose ir vėl sujudėjo. Iš pradžių pagalvojau, kad jos taip reaguoja į televizorių. Kaip į veikiantį elektros prietaisą. 

Tačiau vėliau pastebėjau, kad jos sujuda, kai prisiartinu prie jo tik iš vienos pusės, tos, kuri yra arčiau balkono, ant kuriuo kabo palydovinės antenos lėkštė. Matyt, virgulės pagauna jos skleidžiamą elektromagnetinę spinduliuotę. Beje, skleidžia tik tada, kai televizorius būna įjungtas. Nes man jį išjungus virgulės nustodavo suktis. 

Pamačius rezultatą pagalvojau: „Vaje, kaip baisu. Kažin, ar tik ne dėl to mano slaugoma močiutė ir sirgo demencija? Ji visada gulėjo ant sofos, šalia televizoriaus, tiesiai „anomalinėje“ zonoje...“ Tai vienas iš klausimų, kuris taip ir liks be atsakymo…

Trečią kartą mano virgulės sujudėjo prie mikrobangų krosnelės – kai ją įjungiau. Tai nebuvo didžiulė staigmena. Mes visi žinome, kokios jos kenksmingos sveikatai. Tačiau pastebėjau, kad virgulės mikrobangų krosnelės skleidžiamas bangas pagauna tik būnant šalia jos. Paėjus kelis žingsnius į šoną, virbalai suktis nustodavo. 

Reiškia, kaip naudingo virtuvėje prietaiso mikrobanginės atsisakyti nebūtina. Tik reikia ją pajungus nestovėti šalia jos, o pasitraukti į šoną, kad organizmui nebūtų padaryta kokia nors žala. 

Kai ko paaiškinti negalėjo

Ketvirtą anomalinę zoną atradau viename iš miegamųjų. Tiesiai viduryje kambario. Tik šį kartą virgulės nerodė krypties, į kurią reikia žiūrėti, o susikryžiavo. Kadangi aplinkui nebuvo jokių elektros prietaisų, padariau išvadą, kad būtent tame kambaryje ir yra ta tikroji anomalinė zona, kurios atsiradimo paaiškinti neįmanoma. 

Taip pat nepamiršau patikrinti ir savo nešiojamąjį kompiuterį. Keista, bet virgulės į jį niekaip nesureagavo. Visi, kas dirba prie kompiuterių, gali būti ramūs. Tačiau va į mobilų telefoną sureagavo žaibiškai. Matyt taip yra todėl, kad telefonas tiesiogiai sujungtas su palydovu, kaip ir palydovinė lėkštė, o kompiuteris veikia modemo pagalba. 

Pamačius tokią virbalų reakciją į savo telefoną, daugiau jo nelaikau tame kambaryje, kuriame miegu. Nenoriu rizikuoti savo sveikata. O ir nesinešioju jo taip dažnai, kaip ankščiau, ir nelaikau kišenėse. Ir kitiems nepatarčiau to daryti. Ypač vaikams. Ir tai nėra pezalai ir perdėtas atsargumas. Tai realūs faktai ir įrodymai. 

Tą kartą bute buvau suradusi ir daugiau anomalinių zonų, tačiau apie tai papasakosiu sekantį kartą. Ir ne tik papasakosiu, bet ir parodysiu, kaip virgulės juos suranda. Tiesa, turiu dar ir švytuokles. Tačiau su jomis dar tik mokausi dirbti. Todėl apie tai, kaip man sekasi, papasakosiu truputį vėliau.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.