Moters išpažintis: „Nepasakiau, koks tobulas mano akimis tu“

Jau greit bus savaitė, kai mes iš naujo statome savo stiklo pilį, kurią aš anksčiau sudaužiau pažadėjusi laukti tavęs. 

 Moteris savo mylimajam išsakė pačius švelniausius žodžius.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Moteris savo mylimajam išsakė pačius švelniausius žodžius.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Anonimė

Jul 15, 2018, 8:07 PM

Vėl svajojame pabėgti kur nors į mažą Prancūzijos kaimelį, kur ateityje lakstys mūsų vaikai, šeštadieniais grilyje kepsime kepsnius, o vakarais užmigus vaikams sėdėsim susisupę į pledą, rankose laikydami po stiklą priešais židinį, ir mėgausimės ramybe. Nes po visko, ką mes išgyvenome, pagaliau esam kartu amžiams, prisiekę prieš Dievą. 

Šiandien negalėjau sau leist verkti kartu su tavim, tvardžiausi, kiek tik galėjau, negalėjau sau leist verkt tris valandas, nes tu būtum verkęs katu su manimi, o aš nenoriu švaistyti tavo ašarų. 

Tu visada dievinai mano netobulą kūną, gėrėjaisi mano akimis, lūpomis, mano mažu ūgiu ir manimi visa tokia, kokia esu. Tu man tiek kartų kartojai, kokia aš esu tobula, bet nė karto nepasakiau, koks tobulas mano akimis tu.

Su tavimi vaikštant aš nenoriu kabintis tau į ranką kaip paauglė, noriu įsikibti į parankę ir dar labiau įsitikinti, kokia maža, trapi būtybė esu šalia tavęs, dievinu tavo akis, žvilgsnį, kuris, rodos, perveria sielą kiaurai.  

Atrodo, lyg matytum viską, kas dedasi mano viduje. Tavo balsas man pats maloniausias garsas ausiai, galėčiau tavęs klausyt amžiais, todėl ir mėgstu kalbėt telefonu valandų valandas.

Esi netobulas, bet tai be proto mane žavi. Aš dievinu tavo kūną ir aukštą ūgį, tavo plaukus, kelius, ant kurių taip patogiai padėdavau galvą, rankas, kurios mane visad laikydavo šalia tavęs, tavo gebėjimą diskutuoti įvairiomis temomis, supratimą apie man visiškai nesuprantamus dalykus, kantrybę visą tai aiškinant. 

Ir žinai ką? O gi bėgam. Į Angliją, Prancūziją, Vokietiją, man nesvarbu. Kraunamės lagaminus ir bandom kurt savo laimę realiai, kaip ir svajojame eilę metų. Tiesiog pabandom.

Aš nepažadu tau, jog būsiu tobula visame kame, bus ir nepavykusių virtuvės eksperimentų, pykčių, sudužusių lėkščių, peštynių dėl muzikos, mano plaukų visur, kur tik neįmanoma, bet visada būsiu su tavim, kad ir kas nutiktų.

Žinau, jog bus sunku, be proto sunku, bet jei mes ištvėrėme viską, kas vyksta dabar, man jau realiai niekas nebebaisu išskyrus tai, jog dar sykį galiu tavęs netekti. Dabar aš būsiu pasiruošus viskam dėl tavęs, savęs, mūsų sūnaus, mūsų FOR EVIGT.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.