Viešnios akibrokštas vos nesugadino vestuvių – po tokio elgesio išprašė lauk

Pasigirsiu – neseniai atšvenčiau savo vestuves. Tik štai kas: po jų tapo aišku, su kuo daugiau niekada nebendrausiu. 

 Nuotaka guodėsi, kaip jos šventės vos nesugadino į šventę pakviesta artima giminaitė.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Nuotaka guodėsi, kaip jos šventės vos nesugadino į šventę pakviesta artima giminaitė.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2018, 7:09 PM

Nemalonus tetos šou

Tas žmogus yra mano teta. Ir prieš šventę buvo minčių, gal nekviesti. Nesinorėjo, tokia nuojauta. Visose šeimos šventėse ji sugebėdavo negatyviai pasireikšti, nenorėjau blogos energijos savo svarbiausioje šventėje.

Bet vėlgi: o kaip nekviesi? Artima giminė. Jei šventė būtų minimali, tik keli artimiausi, tai būtų kitaip. Bet pakvietėme apie 60 žmonių ir tetos nekviesti jau neišėjo.

Ceremonijos metu jos nepastebėjau, visai ne tas buvo galvoj. Tik jau išeinant iš bažnyčios išgirdau moterį garsiai piktinantis, kaip bažnyčia glemžia iš mūsų pinigus, visi kunigai korumpuoti, o religija – verslas... Atsisukau – tai žinoma. Teta ūžė galvą vyro mamai.

Buvo nemalonu, bet iš kitos pusės – smulkmena. Deja, smulkmenos turi tokį bruožą: kai daug jų susideda į krūvą, išeina vienas didelis chaosas.

Per pietus mane dar veikė jaudulys, bet jau negalėjau negirdėti tetos pastabų. Užkandžiai jai buvo „mandroki“, gėrimų per mažai. Ji ėmėsi garsiai pasakoti savo jaunystės istorijas: kiek tada išgerdavo, kokie būdavo baliai ir oooo, vaikeli, ten ne po penkias čierkas ant galvos tekdavo!

Gerai, kad mano vyras taikus ir tik juokėsi. Bet man tikrai nebuvo malonu.

Nors alkoholio trūkumu ir skundėsi, prisigerti jai nebuvo problema. Rado, kaip. Deja, mes sėdėjome netoliese. Į pietų pabaigą (kaip žmogus gali taip greitai apsinešti???) aplink mūsų stalą jau girdėjosi fonas – svečiai – ir pagrindinė dainininkė – ji.

nuotaka labiausiai trokšta išgirsti savo vestuvių dieną? Tetos sekso istorijas. Tikrai, nė kiek neperdedu. Prie kavos ji paatviravo apie savo meilužių skaičių, pajėgumą. Vyras buvo kantrus, bet ne tiek: nutraukė ją, kai paauglei mano krikšto dukrai ėmė patarinėti, kaip suvaidinti orgazmą.

Keiksmus rėžė į akis

Vakaro daly, šokiuose, jos nemačiau. Mūsų vestuvės buvo tikrai nuostabios, svečiai geranoriški, muzika puiki – tikrai nesiskundžiu įspūdžiais. Prapjovus tortą buvau tokiam pakylėjime... Tetos netaktas jau neerzino. 

„Jos proveržis per pietus galėtų būti gera juokinga istorija ateičiai“, – taip sakė mama, o ir aš nebesureikšminau.

Bet artėjant vidurnakčiui ji vėl pasirodė. Gal išsiblaiviusi – dėl to pikta. Arba dar girtesnė. Nežinau, ką ji veikė iki tol. 

Bet ji priėjo prie manęs su vyru jau pikta, akys stačios. Ir ėmė pilti: „Tu žinai, su kiek moterų jis miegojo? Galvoji, trys, penkios? Nežinai nieko, tau tiesiai nepasakys, kad su puse Kauno gulėjo. Gerai, kad elgies protingai: apsiženijai, tai dabar būsi tu žmona, o kitos k**vos. Dar tik vaiką pasidaryk greičiau, kad nesugalvotų pabėgt.“

Aš taip ir stovėjau kaip druskos stulpas. Visiškai nesitikėjau, nežinojau, ką atsakyt. Ir skaudu, ir bjauru, man amą atėmė. Vyras nepasimetė: išvedė tetą iš vestuvių ir tiek žinių. Daugiau, esu tikra, kad nebendrausim.

Paskui dar ir su vyru, ir su mama, ir sese apkalbėjom, kas buvo. Tai ką aš galiu pasakyt. Labai nelaimingas žmogus ji pati. Dviejų vyrų palikta, kitus pati išdavusi, netiki gražiais santykiais. 

Visos šventės ji nesugadino. Bet šiktelėjo į dūšią, neneigiu. Todėl patarimas visoms nuotakoms: jeigu nuojauta sako ko nors nekviesti, spjaukit į tai, ką pasakys žmonės. Nuojauta nemeluoja. 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.