Nėra ko slėpti: žinau receptą, kaip suvedžioti vyresnį vyrą

Nelaimingos ar besiskiriančios moterys nuolatos klausia ir ieško atsakymų, kodėl jų sutuoktinis puola į jaunos damos glėbį. Stebiu internetines diskusijas ir negaliu patikėti, kokių absurdiškų atsakymų bei teorijų dailiosios lyties atstovės sugalvoja. 

 Jauna moteris patarė, kaip akimirksniu sulaukti dėmesio iš vyresnio amžiaus vyrų.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Jauna moteris patarė, kaip akimirksniu sulaukti dėmesio iš vyresnio amžiaus vyrų.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Jauna moteris patarė, kaip akimirksniu sulaukti dėmesio iš vyresnio amžiaus vyrų.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Jauna moteris patarė, kaip akimirksniu sulaukti dėmesio iš vyresnio amžiaus vyrų.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Sandra

Dec 31, 2018, 6:29 AM, atnaujinta Dec 31, 2018, 1:42 PM

Gal ten rašančios nė viena neturėjo tokios patirties? Nes nors vieną kartą pabuvusi su gerokai už save vyresniu vyru žinai, kuo patraukti bet kurio kito dėmesį. Aš galiu pasidalyti savo receptu, nėra čia ko slėpti. O jeigu tik reikia, imkit ir naudokit – dėl įdomumo galit išbandyti. 

Man 32-eji, o dabartinei mano antrajai pusei – 58-eri. Mane visada žavėjo ir traukė vyresni vyrai, greitai pastebėjau, kad ir aš jų dėmesio sulaukiu lengvai ir dažnai. Tad kokia ta paslaptis? Gal dabar tai perskaitę vyrai pažins save.

Viskas yra daug paprasčiau, nei manot. Pusamžis, sėkmės lydimas vyras ne tik apmąsto savo gyvenimo prasmę sulaukęs panašaus amžiaus, bet ir nori vėl pajusti moters švelnumą ir meilumą, kaip buvo jaunystėje. Retas kuris tai gali gauti iš panašaus amžiaus žmonos, su kuria gyvena kelis dešimtmečius, su kuria užaugino vaikus, matė šilto ir šalto.

Suprantama, kad ne visiems pavyksta išsaugoti romantiškus, šiltus santykius, o iš pagarbos ar įsipareigojimo kuriami santykiai niekada nebus šilti ir meilūs. 

Taigi, jie to nori – o mes, jaunos moterys, galime to duoti. Sunku patikėti, kad už meilų žodį, šiltą prisilietimą, bučinį į skruostą jie pasiruošę pasaulį paguldyti po kojomis.

Jie pasiryžę pasikeisti ir nori to paties, nes vėl randa prasmę ir pradeda kitą gyvenimą. Ir ne viską lemia tik išorės grožis, jaunystė – vyresniems vyrams reikia dėmesio, pagyrimų, išklausymo. 

Net jauna, graži, bet šalta kaip ledas moteris atbaidys bet kurį. O meiliai besišypsanti ir šiltai prisiglaudžianti – gali net valgyti negaminti ir namų netvarkyti – jis už viską sumokės, kad tik gautų visą jos dėmesį ir laiką. 

Argi nesakiau, kad viskas paprasčiau, nei atrodo? Norit išlaikyti savo vyrą, o ne ieškoti kito, tik vyresnio už save? Būkite švelnios, mielos, net pastabas ir kritiką išsakykite švelniai ir jis vėl kris po jūsų kojomis. 

O dabar tikėtina, kad bus po manosiomis, – juk negaila ir nesunku skirti dėmesį, laiką ir meiliai kalbėtis, kai nereikia pačiai rūpintis buitimi? Oi, taip... Nežadėjau apie moralę ir gyvenimo tiesas kalbėti, todėl nesmerkit manęs, o geriau įsiskaitykit.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.