Merginos žiauriai paniekintą vaikiną pribloškė netikėtas mokytojo gestas

Kiekvienas iš mūsų gyvenime mėgstame sulaukti siurprizų. Kai kas juos mėgsta ir daryti. Tačiau man norėtųsi papasakoti apie labai „malonų siurprizą“, kurio negaliu pamiršti jau daug metų.

Merginos poelgis šokių aikštelėje pribloškė vaikiną.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Merginos poelgis šokių aikštelėje pribloškė vaikiną.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Merginos poelgis šokių aikštelėje pribloškė vaikiną.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Merginos poelgis šokių aikštelėje pribloškė vaikiną.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 8, 2019, 8:24 PM, atnaujinta Jan 9, 2019, 11:22 AM

Tai atsitiko baigiant mokyklą. Per išleistuves abiturientai turėjo šokti mokyklinį valsą. Nežinau, ar dabar tokia tradicija dar yra, bet kai mokiausi, ji buvo labai populiari. 

Pas mus jau taip susiklostė, kad klasėje idealiai sutapo vaikinų ir merginų skaičius. Renkantis porą klasėje buvo šiokia tokia vidinė trintis, todėl mokytoja sugalvojo, kad reikia išrinkti poras loterijos būdu – traukiant lapelius. 

Taip paprastai buvo padalytos poros. Kai kurios džiaugėsi, kai kurios – ne. Mano partnerės veide pamačiau ne daug žadančią išraišką. Dėl laiko ir patalpų stokos repeticijų su ja nebuvo, tad mokėmės žingsnelius atskirai – su savo draugais ir giminaičiais. 

Pasakysiu, sekėsi sunkokai, nors kūno plastika buvo nebloga, nes žaidžiau futbolą. Šiaip ne taip sulaukėme tos dienos. Susirinkome per išleistuves visi gražūs ir geros nuotaikos.

Pirmiausia vyko oficialioji dalis, tad su savo šokių partnere nesusitikau akis į akį, kol neprasidėjo vakarinė šventė. Ir štai, buvo paskelbta šokio pradžia. Visi susirinkome, sustojome ir laukėme užgrojant muzikos. Tačiau tada mano partnerė surengė man „siurprizą“. 

Iš pažiūros normali, geroje ir pasiturinčioje šeimoje augusi mergina giliai įtraukė per nosį ir turinį spjovė man į veidą... Tada tiesiai šviesiai pasakė, kad nežada su manimi šokti ir nenori susigadinti savo išleistuvių ir asmeninio prestižo. 

Stovėjau kaip įbestas į žemę. Žiūrėjau į ją ir, tiesą sakant, man pasidarė jos gaila. Žmogiškai gaila, nes jos galvoje nebuvo jokio žmogiškumo, tik tai, ką pasakys ar pagalvos kiti žmonės. 

Bet labiau mane nustebino auklėtojo veiksmai. Jis lyg niekur nieko pasakė, kad įvyko kažkoks nesusipratimas ir šokius reikia tęsti toliau. Mokytojas pasisiūlė būti merginos šokio partneriu. O aš tyliai išėjau namo...

Ši istorija dalyvauja konkurse „Kaip nustebinau savo mylimą žmogų“. Geriausios istorijos autorių apdovanosime savaitgaliu dviems Paliesiaus dvare, kuris mena dar XVII amžiaus laikus, kai grafas Tyzenhauzas čia įsigijo dvarą. Jūsų istorijų lauksime adresu bendraukime@lrytas.lt. Plačiau apie konkursą rasite konkursas-kaip-nustebinau-savo-mylima-zmogu--8462168/"="">konkursas-kaip-nustebinau-savo-mylima-zmogu--8462168/"" target="_blank">čia. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.