Norite išsaugoti santuoką? Nekartokit šių mano klaidų

Mylintys žmonės sako, ką yra pasiryžę padaryti vienas dėl kito. Brangusis, o aš noriu prisiekti, ko daugiau niekada nedarysiu. Jaučiu, kaip kasdien tolsti nuo manęs. Nors tu tyli, žinau, kad tyla viena diena baigsis amžiams užtrenktomis durimis.

Pasilik, kol pamatysi, kaip galiu pasikeisti.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Pasilik, kol pamatysi, kaip galiu pasikeisti.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Jaučiu, kaip kasdien tolsti nuo manęs.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Jaučiu, kaip kasdien tolsti nuo manęs.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Erika

May 1, 2019, 8:25 PM, atnaujinta May 2, 2019, 9:30 AM

Tau grįžus namo, aš nepulsiu sakyti, kas dieną buvo blogai. Nepradėsiu tą pat akimirką, kai žengsi pro duris, klausti, ką padarei ir ko nepadarei. Nevaikščiosiu paskui klausinėdama, kaip praėjo diena. Duosiu tau erdvės, pasitiksiu su šypsena ir leisiu pailsėti.

Po darbo tau norisi ramybės. Tylos ir šilto buvimo drauge. Aš to nesupratau, lindau šnekėtis, o tada rėkdavau, ko tyli. Paduosiu tau, grįžusiam, kavos, pabučiuosiu ir paliksiu ramybėje.

Rytais nebeužpulsiu tavęs, klausinėdama milijono dalykų. Nebesistengsiu iš anksto sustyguoti mūsų dienos ir nuo ryto nedėliosiu mūsų šeimos grafiko. Lėtai išgersime kavą, pasimėgausime burzgiančiu radiju ir bent tas 15 pirmų dienos minučių negalvosime apie reikalus.

Aš mesiu šalin visą kritiką. Nevaikščiosiu burbėdama ir rodydama, kaip kitaip reikėjo padaryti. Nekomentuosiu tavo žodžių, veiksmų, nepilsiu ant tavęs savo ironiškų pastabų. Kritika žeidžia, o niekas nenorėtų būti žeidžiamas savo paties namuose.

Pagaliau supratau, koks sunkus tau buvimas su manimi. Kai vakare apsirengi išeiti su reikalais - svarstau, mielasis, ar dar grįši. Kol kas visad grįžti, bet kiek ilgai ištversi? Bijau, kad išeisi, bijau likti be tavęs nė nespėjusi pasikeisti.

Daugiau nekartosiu šių klaidų, nes nenoriu tavęs prarasti. Pasilik, pasilik ir pamatysi, kad aš vėl galiu būti mylinti ir šilta, kaip buvo iš pradžių. Pamatysi.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.