Pamatęs laidą apie „profesionalią išlaikytinę“ nepagailėjo: „Tikitės plaukti kaip š. pasroviui?“

Vienos asmenybės mus džiugina savo fantastiniais talentais, o kitos priverčia užsidengti akis iš gėdos. Visai neseniai mūsų padangėje nušvito nauja žvaigždutė. Tai mergina, vardu Lina. Ją rodė laidoje „Yra kaip yra“.

 Laidos herojė Lina pasakojo niekada gyvenime nedirbusi.<br>Laidos „Yra kaip yra“ stop kadras.
 Laidos herojė Lina pasakojo niekada gyvenime nedirbusi.<br>Laidos „Yra kaip yra“ stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2019, 5:12 PM, atnaujinta Jun 4, 2019, 7:36 PM

Lina teigė per visą savo gyvenimą nėkart nedirbusi ir pareiškė, kad nedirbs, delniukų nealins, nes į juos turi kristi pinigai, rankinės, suknelės ir netgi deimantai. O visa tai turi uždirbti vyrai. Ir ji esą netgi tokį turi. Didžiulė jam užuojauta.

Grožis pasensta

Štai čia aš ir norėčiau pasikalbėti apie moteriškos sąžinės subtilumus. Jūs norite turėti viską, čia ir dabar, ir nepatirti jokių problemų? Norite, kad gyvenimas būtų kaip meksikiečių serialuose, kur trilitriniais stiklainiais liejasi ašaros ir moterys gyvena su turtingais diedais? Linutė, beje, irgi mini meksikietiškų serialų įtaką savo mąstymui. Tai tas matosi.

Norite, kad stovėtų aukso pilys ir „Aston Martin“ kieme. Viskas ok, bet kur jūsų indėlis į tai?

Kreipiuosi į visas taip mąstančias. Tau virš trisdešimties, tu turi kažkiek grožio ir tikiesi iš to gyventi? Naujas telefonas irgi įdomus, kol jis naujas. O kas būna, kai jis pasensta? Labai gražiai keliauja į šiukšlių dėžę. Galvoji, kad taip ir praplauksi per gyvenimą, kaip š. pasroviui, neužkliuvęs už šakų? Taip nebūna.

Tu galvoji, kad štai, rasiu turtingą diedą ir su juo būsiu kaip karalienė. Taip, galbūt tu ir būsi karalienė. Bet maksimum dešimt metų, kol tave pradės veikti amžius ir net plastinės operacijos nebegelbės. Paskui tavo vietoje atsiras kita princesė.

Priminė parsidavinėjimą

Man labai patiko jo ekselencijos Gitano Nausėdos istorija, kaip jo ir žmonos gyvenimas prasidėjo nuo vyro 100 litų algos ir drauge nuėję 30 metų jie tapo svarbiausia valstybės pora. Viskas buvo pasiekta darbu ir didžiuliu tikėjimu vienas kitu.

Aš nesakau, kad turtingas vyras blogai. Bet moteris jam turi pasiūlyti kažką lygiaverčio. Turėtų būti atitinkamas išsilavinimas, bendras išprusimas, prestižinė profesija ir suvokimas, kad vyro pinigai tau negarantuoja sotaus gyvenimo.

Pasakymas, kad nedirbsiu ir delniukų nealinsiu, mažų mažiausiai juokingas. Žinoma, maloniau prie bažnyčios rinkti centus švelniais delniukais nei suskirdusiais. Deja, gyvenimas parodo, kad diedai su savimi išsineša ir visus pinigus, ir dovanas. O kas tada? Kaip tada su tais delniukais? „Maksimoje“ irgi reikia naudoti delniukus. Netgi viešieji darbai reikalauja delniukų.

Tad, moterys mano mielos, prisiminkite, kad gyvenime reikia viską uždirbti. Nes pinigų gavimas už grožį primena parsidavinėjimą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.