Jaunesnio mylimojo išduota moteris jį skundė policijai, o širdį skauda ir dabar

Skaudžią Edgaro (32 m.) išdavystę išgyvenanti kaunietė Alma (38 m.) ryžosi papasakoti savo istoriją, tikėdamasi, kad ji padės kitoms merginoms ir moterims susimąstyti, kad mylimasis elgiasi netinkamai, kol dar netapo per vėlu.

 Keista girdėti, kad po to, kai mylimasis sulaužė jai ranką, ji vis tiek liūdi dėl nutrūkusių santykių.<br> 123rf nuotr.
 Keista girdėti, kad po to, kai mylimasis sulaužė jai ranką, ji vis tiek liūdi dėl nutrūkusių santykių.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Alma

Jul 27, 2019, 6:33 PM

„Susipažinome su Edgaru per Flirtas.Lt pažinčių programėlę. Susirašinėjimas buvo trumpas, nes apsikeitėme telefono numeriais. Draugystė užsimezgė gan greitai. Edgaras jau po kelių savaičių pažinties pasiūlė gyventi kartu jo nuomojamame bute. Ilgai nesutikau, motyvuodama tuo, kad pirma reikia geriau pažinti vienas kitą.

Kadangi jis moka gražiai bei įtikinamai kalbėti, galiausiai sutikau. Pirmi trys gyvenimo kartu mėnesiai buvo tikrai gražūs: rožės namie nespėjo vysti, dovanų gaudavau šokolado, jis buvo labai mielas.

Kaip ir daugelis moterų, maniau, kad būstą privalo išlaikyti vyras, tačiau po trijų gyvenimo kartu mėnesių jis pareiškė, kad turiu prisidėti prie nuomos ir mokesčių. Visą maistą ir buičiai reikalingus daiktus pirkau aš. Jis savo pinigus leido savoms reikmėms. Niekada nesidomėjau, kiek jis uždirba (dirba jis autoplovykloje Kaune). Po kurio laiko pastebėjau, kad jis bendrauja su kitomis panelėmis pažinčių svetainėse, feisbuke ir „Viber“ programėlėje. Jis stengėsi tai slėpti, o visos mano pastangos pasišnekėti su juo baigdavosi pakeltu tonu ir žodžiais „neapsikraukim“ ar „nėra nuotaikos“.

Po kiek laiko jis pradėjo ir telefonu bendrauti su kitomis, nuėjęs į kitą kambarį. Žinoma, man tai kėlė pavydą, nes buvau jį įsimylėjusi. Ir vis dar esu, nors žinau, kad po to, kas nutiko, tai skamba kvailai.

Vieną dieną grįžusi namo po darbo pastebėjau, kad jis buvo atsivedęs merginą. Mano kosmetika buvo sujaukta, visur buvo matyti ilgų juodų plaukų ir priaugintų blakstienų. Jis viską neigė, ir dar sakė, kad jam atsibodo rutina. Tai pasikartojo dar ne kartą.

Po kiek laiko mes nusprendėme pagyvent atskirai. Tuo tarpu jis jau susitikinėjo su panele iš Žiežmarių. Kilus eilinei mano pavydo scenai jis pareiškė, kad aš turiu duoti jam pinigų, o ne jis jų turi iš manęs jų prašyti, ir pasakė, kad yra mergina, kuri nori būti su juo ir kuri jį išlaikys.

Jis puikiai žinojo apie mano jausmus jam, tačiau labai mokėjo manipuliuoti manimi. Meilė aptemdė man protą, daviau jam pinigų... Jei kažko užsimanydavo tai vis, būdavo, meilinasi ir nejučiom iš manęs gaudavo, ko norėjo – ir telefoną, ir drabužių.

Keli mūsų konfliktai dėl mano pavydo baigėsi tuo, kad aš buvau sumušta, jis man sulaužė ranką. Jau po to, kai tai įvyko, jis pasakė, kad nori būti kartu ir kurti gražius santykius. Bandėme tą daryti, bendravome, kol vieną kartą supyko, kad naktį neleidau jam kažkur išeiti, ir sumušė mane. Tada aš išsikrausčiau.

Dėl sužalojimų esu parašiusi du pareiškimus policijai. Iki jo esu turėjusi dvi santuokas ir du kartus išsiskyrusi, bet niekad nieko panašaus nepasitaikydavo.

Dar būdamas su manim, jis vis dingdavo. Vieną dieną, kai jam paskambinau, atsiliepė mergina. Ji pasakė, kad neskambinčiau, nes jie jau gyvena kartu. Man buvo šokas.

Kartą naršydama po „Google“, įvedžiau jo vardą ir radau skelbimą, kur jis buvo skundžiamas kaip sukčius, be to, pasirodė, kad žmogus jau turi teistumą. Be to, feisbuke jis paskelbė, kad yra susižadėjęs nuo kovo 25 d., nors tada mes dar gyvenome kartu, ir šias Jonines dar šventėme kartu, tik po to nutraukėme ryšius.

Man labai skaudu, kad taip viskas susiklostė. Dėl to praradau net šeimos palaikymą, o ir jaučiuosi apdrabstyta purvais. Dėjau milžiniškas pastangas, kad viskas būtų gerai, bet jis štai kaip šlykščiai viskas baigėsi. Manau, dabar jis, mokėdamasis gražiai pašnekėti, naudosis kita mergina ir jos pinigais.

Linkiu, kad nei vienai taip nenutiktų. Panelės, būkite atsargios! Jei vyras meilinasi ir po to prašo kažką nupirkti, nereikia į jį žiūrėti pro rožinius akinius, reikia iš karto nuo jo bėgti kuo toliau.

Stebiuosi, kaip mane apakino meilė, kodėl negalėjau išeiti pati ir anksčiau. Ir dabar man vis dar skaudu, nes meilė net ir po tokių įvykių greitai nepraeina. Širdelę skauda ir dabar.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.