Vyras užkalbino rūkalius. Tai jam ir nėščiai žmonai geruoju nesibaigė

Vyksta įvairios diskusijos apie rūkymą. Drausti rūkyti balkone ar ne? Norečiau pasidalinti savo patirtimi viešame renginyje.

 Pora ruošėsi gražiam lauko kino vakarui.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pora ruošėsi gražiam lauko kino vakarui.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Romas

Aug 7, 2019, 11:06 AM, atnaujinta Aug 7, 2019, 11:08 AM

Kaunas. Kalniečiu parkas. Kauno kino centras „Romuva“ padovanojo kino seansus po atviru dangumi. Fantastika. Grynas oras, geras kinas. Deja, filmo seansą sugadino... rūkaliai.

Žmonių - pilnas parkas. Kas ant anklodžių, kas atsinešę kėdutes. Įsitaisėm ir mes. Aš ir mano žmona. Kinas geras, lietuviškas. Bet šalia tūlas pilietis be perstojo traukia dumą. Dumai jau net gerklę graužia.

Šalia manęs sėdinti moteris tyliai paprašo, kad ponas baigtų nuodyti aplinkinius. Į tai atsakas: "Aš esu lauke, gryname ore ir niekas man nenurodys, rūkyti ar ne."

Pasitraukiame toliau. Žiūrim filmą. Tik neilgam ramu. Bent 6 jaunos panelės dūmina šalia kaip garvežiai. Virš žiūrovų galvų iš visų pusių - dūmų debesys. Bandau sudrausminti, baigiam tuos rūkymus. Tada sukyla daugiau liaudies... bet ne mano naudai.

Kokių sulaukiau pasiūlymų, neviešinsiu. Žodynėlis atitiko daugelio išvaizdą. Filmo, deja, nepažiūrėjom iki galo. Išėjom. O žmonės toliau uostė nuodingus dūmus.

Parėjom namo gan liūdni. Liūdina žmonių abejingumas, gal net kvailumas. Juk nuodijami visi aplinkiniai. O pabaigai norėjau paminėti, kad žmona jau 7 menesį nėščia. Ir tai akivaizdžiai matosi. Deja, cigaretė svarbiau.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.