Vyro pasiūlymas dėl atostogų išmušė iš vėžių – dabar tikisi blogiausio

Labai įdomu, kaip daro kitos poros. Mano vyras nori atostogauti atskirai, o aš, tiesą sakant, nežinau. Yra pliusų, yra ir minusų.

 O jei būtų ir flirto?<br> 123rf.com nuotr.
 O jei būtų ir flirto?<br> 123rf.com nuotr.
Keista į vakarėlius ar šokius eiti be antrosios pusės. <br> 123rf.com nuotr.
Keista į vakarėlius ar šokius eiti be antrosios pusės. <br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ji.

Aug 8, 2019, 7:31 PM

Vienas atostogas turime bendras, kai kelioms dienoms važiuojame į kokį nors kurortą. Kartais aplankome užsienį. Tačiau skiriasi darbovietės – skiriasi ir atostogų galimybės. Kada vienas gali pasiimti antrą savaitę, o kada kitas, štai klausimas. Taigi, taip išeina, kad kiekvienas turime ir atskiras atostogas.

Per savo vienos atostogas aš tvarkau namus, ilgai miegu, žiūriu filmus, einu į miestą. Visi paprasti užsiėmimai, kuriuos gali įgyvendinti namuose ir mieste. Vyras per saviškes taiso ir remontuoja, žaidžia krepšinį, susitinka su draugais mieste.

Jis pasiūlė tokią mintį, kad galėtume ir išvažiuoti kiekvienas sau, kur patinka. Aš su draugėm, jis su draugais arba į keliones. Kad nesėdėtume namie ir atostogos būtų išnaudotos, o grįžtume su įspūdžiais ir pasidalintume jais vienas kitam.

Skamba gražiai, bet... Ar nėra čia kabliuko? Man nebūtų jauku, jeigu su merginų kompanija atostogaujant prieitų kas nors ir parodytų dėmesį. Be to, kai atostogauja kartu kelios moterys, jos eina į barus, šokius, o keistai jausčiausi tokiose vietose be savo vyro.

Atitinkamai ir vyro situacija. Man neramu, kad jis toks užsidegęs atostogų atskirai idėja. Nes jo vieno išvažiavimas reiškia tą patį. Kurortinius barus, prisigėrimus su kitais vyrukais, galbūt flirtą. O jeigu daugiau? 

Nenorėčiau, kad dėl galimybės „pasimėgauti“ laisvu laiku padarytume didelių klaidų. Jaučiu, kad reikia pagalbos susidaryti nuomonei. Gal toks charakteris, kad tikiuosi blogiausio. Įsivaizduoju, kas ten vyks, kaip vyks... Paranoja, bet pradėjau manyti, kad vyras net per daug džiaugiasi ta idėja. Dabar atrodo, kad jis tik ir nori ištrūkti. Gal ir be reikalo? Trūksta aiškumo. Ačiū.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.