Užkliuvo D. Bunkaus buvusiosios žodžiai: „Graudu girdėti“

Skaičiau apie buvusią Danieliaus Bunkaus mylimąją Justiną Stambrauskaitę. Esu paklaikusi dėl kai kurių dabartinių merginų mentaliteto ir savigarbos lygio. 

Laiško autorė stebėjosi kai kuriomis J.Stambrauskaitės išsakytomis mintimis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Laiško autorė stebėjosi kai kuriomis J.Stambrauskaitės išsakytomis mintimis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skaitytoja

2019-08-24 20:04, atnaujinta 2019-08-24 20:17

Jauna moteris (jai tik 27 metai) sako, kad pažįsta daug vyrų, kurie yra neištikimi savo žmonoms. Nes jos tampa mamomis šeimoje, o, neva, ne moterimis. Suprask, kad neprisižiūri ir nėra tokios patrauklios kaip ji. Taip pat minima, kad mergina turi šunį už tūkstančius eurų, jai koncertuoja žinomi muzikantai, o žiemą gali dėvėti brangiausius kailinius. Ir ji sakosi pasidariusi ne vieną procedūrą veidui ir krūtų operaciją.

Jei pradedi save koreguoti, kaip suprantu, sustoti nereikia. Nes, taip regisi skaitant Justinos kalbas, vyrui reikia gražios ir save prisižiūrinčios, susitvarkusios moters – kitu atveju tikrai išeis pas kitą.

Girdint ar skaitant tokias mintis kyla daug klausimų ir baisinis nusivylimas. Jei kailinių ar šunų kainomis būtų matuojamas gyvenimas, tai graudu girdėti.

Juk būnant tokia gražuole lėle ir labai save prisižiūrint turėtum išsaugoti meilę? Tai teoriškai, mylimasis neturėtų išeit ir sukurt šeimos su kita? Jei taip visgi įvyko, gal priežastys visai ne ten... Gal pasikoregavusias gražuoles vyrai palieka, kai atsibosta tuščios puodynės skambesys?

Ir tas gyrimasis... Žinote, kai jauna ir netekėjusi moteris giriasi, kad pažįsta daug vyrų, tai kelia įvairias mintis. Aš vyresnė, gyvenu su vyru, bet negalėčiau teigti, kad šitaip gerai pažįstu priešingą lytį.

Užkliuvo ir požiūris į pačius vyrus. Kodėl jie pateikiami kaip buki padarai? Tokie, kuriems nesvarbu mąstymas, o tik „susitvarkymas“. Ir kai moteriai šitaip svarbu jų uždarbis... Nemanau, kad protingam vyrui patiktų, kai į jį žiūri kaip į primityvų bankomatą, kuriam svarbus tik sijono ilgis ir pripūsta krūtinė. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.