Laidoje Laisvą su vyru pamačiusi žiūrovė: „Viešai apie tai kalbėti turėtų būti gėda“

Žiūrėjau laidą „Nuo... Iki...“, kurioje Donata Gutauskienė-Laisva ir jos sutuoktinis pasakojo apie savo pažintį, gyvenimą, išbandymus ir meilę. Iš pradžių net sugraudino pamačius, kaip Laisva virpančiu balsu ir su didžiule meile pasakoja apie savo vyrą, jų gyvenimą. Pati esu žmona ir mama, tad tokios temos išties paliečia širdį.

Donata Gutauskienė-Laisva<br>T.Bauro nuotr.
Donata Gutauskienė-Laisva<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė

Sep 10, 2019, 6:21 PM

Tačiau žiūrint toliau susidarė nekoks vaizdas. Tebūnie, moteris myli, tačiau tokio suaugusios moters naivumo nesitikėjau. Ji teigė kažką panašaus, kad teistumas 8 kartus – tai lyg ir tik skaičiai. Į juos nereikia kreipti dėmesio! Na, atsiprašau. O jų nevadiname „žmogaus charakteristika“?

Taip, vieną kartą žmogus gali atsidurti netinkamu laiku netinkamoje vietoje, bet aštuonis? Ir į tai siūloma nekreipti dėmesio, nes tai – „tik skaičiai“?

Na, gal ji tą ir daro, nekreipia dėmesio, tačiau viešai apie tai kalbėti turėtų būti gėda. Tebūnie Laisvos vyras pasitaisė, yra puikus šeimos žmogus, mylintis vyras ir tėvas, bet... Tokių nesąmonių ir pateisinimų nusikaltėliui neturėtum kalbėti. Jo pasakymas, kad kuo jis prastesnis už šaltkalvį, irgi stebina. Negi žmogus nesigaili savo praeities, kad kažką nuskriaudė?

Jiems linkiu laimės ir būti gražia šeima. Aišku, nereikia žmogaus visą gyvenime teisti, tačiau tokie santykiai neturėtų būti pristatomi kaip norma ir siekiamybė. Gyvenkit, džiaukitės, mylėkit, bet nesiūlykit to visuomenei kaip gero savo pavyzdžio. Laidą žiūri jauni žmonės, vaikinukai ir mergaitės, kurie pagalvos, kad nusikalstamums tai nieko baisaus, tik skaičiai, o kalėjimas – atostogų išvyka. Tikrai graudu, kad išsakomos tokios vertybės ir pateikiamas kalėjimas kaip norma.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.