Įvertino Andriaus Šedžiaus pasisakymus apie vaiką: šiurpu klausytis

Pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais po naujausios laidos. Pirmadienio vakarą per „Nuo... Iki...“ kalbėjo Andrius Šedžius. Jis nevengia pasisakyti savo ir vaiko mamos Monikos Šedžiuvienės skyrybų klausimu. Buvo kalbama apie faktą, kad teismas vaiko išlaikymui iš vyro priteisė 1000 eurų per mėnesį. Žiūrėjau į A.Šedžių ir galvojau, na, kas su tavimi negerai?

M.Kvietkutė-Šedžiuvienė ir A.Šedžius jau oficialiai išskirti teismo.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Kvietkutė-Šedžiuvienė ir A.Šedžius jau oficialiai išskirti teismo.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Šedžius nevengia pasdalinti skyrybų detalėmis su žiniasklaida.<br>T.Bauro nuotr.
A.Šedžius nevengia pasdalinti skyrybų detalėmis su žiniasklaida.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rasa

Oct 1, 2019, 9:40 AM

Kalbi apie tai, kad tu skyrybų nenori, bet šalia pareiški, kad jausmų Monikai neturi, o jau, matome žiniasklaidoje, ir nauja draugė yra. Kalbi apie tai, kad Monika – puiki mama ir tu nenori atimti vaiko, bet šalia sakai, kad nori, jog vaiko gyvenamoji vieta būtų su tėvu.

Ir tada gražiausia – 1000 eurų trejų metų vaikui yra per daug. Klausi, iš kur teismas tą sumą ištraukė. O fone užkepi rinktinę pelėsinę dešrą su kiaušiniu. Šiurpu...

Pasak Andriaus, su mama apsigyvenusiam vaikui bus šokas, nes jis turės kraustytis į prastesnį butą, lankyti prastesnį darželį ir pan. Mielas vyre, štai tam ir reikalingi pinigai, kad tavo vaikas nejaustų streso. Bet ne, klausi, iš kur teismas ištraukė, kad tavo pajamos 10 000 eurų per mėnesį?

Pirma, seniai, bet pats esi sakęs, kad tokias „šaibas“ vartai, nėra čia ko putoti, kad kiti geriau atsimena, kas iš tamstos burnos išskrido. Prieš septynerius metus pasakojai žiniasklaidai uždirbantis tūkstančius. Antra, negi manai, kad kas patikės, kad didelio namo, naujo džipo ir naujausios mergužėlės išlaikymas tau atsieina vos 1000 per mėnesį, nes tie tiek begauni?.. Monika nėra kvaila, o ir teisėjai moka skaičiuoti. 

Viskas, ką šis „mačo“ nenorintis išlaikyti savo vaiko sugeba – verkšlenti kaip nekalta mergelė. Gyvenime jau taip yra – jei kažkuo mėgaujiesi, neretai tenka už tai brangiai mokėti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.