Šeimos norintis trisdešimtmetis atviras: „Nuo tokių mergų vemia ausys“

Kiek daug dabar yra reikalaujama iš vyrų. Moterys tiek suįžūlėjo, kad nebėra ribų. Visos tik ir gieda, kaip nėra tikrų vyrų Lietuvoje, kad vyrai negerbia moterų, nedovanoja dovanų, nevaišina kava ir visaip kitaip nerūpi jiems moters materialinė gerovė. Mergaitės, atsibuskit. Riterių laikai jau seniai pasibaigė, pačios norėjot lygybės, tai ko cypaujat?

 Iš gražios burnytės drimba nesąmonės.<br> 123rf nuotr.
 Iš gražios burnytės drimba nesąmonės.<br> 123rf nuotr.
 Dažnos po vieno kokteilio jau duoda suprasti, kad yra pasirengusios su manim grįžti namo.<br> 123rf nuotr.
 Dažnos po vieno kokteilio jau duoda suprasti, kad yra pasirengusios su manim grįžti namo.<br> 123rf nuotr.
 Nuo merginų kalbų tuštumo vemia ausys. <br> 123rf nuotr.
 Nuo merginų kalbų tuštumo vemia ausys. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Audrius

Oct 12, 2019, 6:33 PM

Man 29 metai. Esu dirbantis, baigęs mokslus, keliauju, turiu namus. Aišku, už paskolą, nes tėveliai ar turtingos tetulės man nieko neatnešė už gražias akis, kaip kad daugeliui moterų. Tų, kurios giriasi, kad viską pasiekė pačios, o už to dažniausiai stovi pilvūzas dėdė.

Esu normalus, geras vyras, man rūpi šeima, noriu vaikų ir normalios moters. Tačiau susiduriu su buku mergų elgesiu. Atrodo, graži moteris, prieini, pakalbini, užsimezga pokalbis ir va. Iš gražios burnytės drimba nesąmonės. Tada tiesiog skaičiuoji sekundes, kol pabaigsi pokalbį, nes neįdomu vystyti temą. Nuo tuštumo vemia ausys. 

Dažnos po vieno kokteilio jau duoda suprasti, kad yra pasirengusios su manim grįžti namo. Neslėpsiu, kad kartais proga pasinaudoju ir priimu pasiūlymą. Permiegu, bet su tokia gražuole daugiau pažinties netęsiu. O kam? Davė man, reiškia, prieš dieną davė kažkam kitam.

Jei norit tikrų vyrų ir tikros šeimos, tai iš pradžių būkit tikrom moterim, kurios turi savigarbą, yra elegantiškos ir gali bent trimis skirtingomis temomis padiskutuoti. Čia neskaičiuojant nagų, plaukų ir antakių temų. Būtų smagu, kad bent vieną knygą būtumėt perskaičiusios, o ne tik madų žurnalus ir instagramo įrašus.

Gal kokiems kompleksuotiems lepšiams ir patinka tokios moterys, kurios gali būti kaip žaisliukas (nebylus), bet normaliam vyrui su tokia moterim nėra ką veikti. Tad baikit ieškoti riterių, nes ardytis prieš tokias moteris joks save gerbiantis vyras nenorės. Man negaila intelektualiai, protingai ir gražiai moteriai nupirkti kavos, tokiai ir deimantus nupirkčiau. Tik kur jūs, tikros moterys, slepiatės?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.