Bare iki beprotybės apsvaigintą kaunietę taip pažemino, kad baisu eiti į gatvę

Kreipiuosi į paneles. Būkit labai labai atsargios visur, kur einate. Į vieną žinomą barą Kaune vaikštau nuo 16 metų. Ir iš matymo žinau nemažai žmonių, kurie ateina padainuoti į karaokės vakarus.

 Man gėda, nors neturėtų būti. Merginos, būkite atsargios.<br> 123rf nuotr.
 Man gėda, nors neturėtų būti. Merginos, būkite atsargios.<br> 123rf nuotr.
 M.Patašiaus nuotr.
 M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

J.

Oct 13, 2019, 7:30 PM

Atsipeikėjo tik gatvėje

Su tais iš matymo pažįstamais žmonėmis vieną vakarą sėdėjau prie vieno staliuko. Išgėriau 2 stikliukus viskio. Tikrai esu seniau išgėrusi daugiau, todėl žinau, kad du stikliukai po 40 mililitrų nepaverstų manęs beprote.

Nuėjau padainuoti į sceną. Nuo tada visiškai nieko nebeprisimenu.

Atsipeikėjau (ne atsibudau, o būtent – atgavau protą) beklaidžiojanti viduryje Laisvės alėjos. Buvau be daiktų, be pinigų, susižeidusi...

Gerai, kad mane pastebėjo pažįstamas ir pasirūpino, kad saugiai grįžčiau namo.

Apsilankiau pas medikus. Toksikologinis tyrimas parodė ketamino likučius. Netekau telefono ir dokumentų, rankinukas atsirado, bet jame jau nebuvo pinigų bei svarbių daiktų.

O situaciją matę keli neartimai pažįstami žmonės po kelių dienų papasakojo, kad keli prie mano staliuko sėdėję vaikinai bandė mane parsivesti namo. Sakė, kad aš pati vos ne lipau jiems ant kelių ir kliedejau visokias nesąmones. Pažįstamam pasirodė, kad tai man – nenormalus elgesys, todėl išprašė anuos tolyn.

Gėda, nors neturėtų būti

Panos, būkit atsargios. Aš tą barą myliu nuo paauglystės, niekas niekad nėra iš manęs ten nieko pavogę, nežinau, kad kas būtų ką sumušę ar panašiai. Barmenai irgi nekalti, bent jau mano situacijoje. Bet užteko 2 minučių, kad nieko neprisiminčiau. Ir elgčiausi taip, kad man būtų gėda. Ir man dabar gėda. Rašyti ir šnekėti apie tai. Man gėda, nors neturėtų būti.

Po to įvykio dar dvi savaites kviečiausi psichologą į namus, nes negalėjau pakęsti net minties apie išėjimą į lauką. Esu pažeminta ir sugėdinta. Bijau grįžti į darbą, bijau sutikti pažįstamus vyrus, jau nekalbant apie tai, kad bijau išeiti į barą išgerti nors ir sulčių.

Jei kada pamatysit panelę, kuri, jūsų manymu, elgiasi visiškai neadekvačiai – prašau, nesmerkit. Galit nepadėti, galit nesigilinti, bet prašau, nesmerkit. Nes mano atveju net aš pati save smerkiu už tai, kaip elgiausi, jau nekalbant apie tai, kaip turėjo atrodyti iš šono...

Ačiū Dievui už mano pažįstamus ir jų rūpestį. Nes tikrai nežinau, kur mano naktis būtų pasibaigusi. Labai labai jums visoms linkiu niekada to nepatirti.

***

Merginos minėto baro (redakcijai pavadinimas žinomas. – Red.) atstovai teigė galintys padėti, vos į juos kreipiamasi.

„Visada stengiamės rūpintis savo klientų saugumu, tačiau reikėtų būti atsargiems ir patiem. Mūsų patalpos filmuojamos ir žinant įvykio laiką būtų galima lengvai surasti nedorėlius“, – sakė atstovai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.