Atskleidė klastingą viliojimo schemą: „Merginos krenta kaip lapai“

„Ar panelės tikrai užkimba ant tokios primityvios apgavystės? – atidžiai pažvelgiau į pašnekovo akis, lyg norėdama jose atrasti melavimo požymius. – Rimtai?“

 Vargšės moterys net nesupranta, kas atsitiko. <br> 123rf nuotr.
 Vargšės moterys net nesupranta, kas atsitiko. <br> 123rf nuotr.
 Mergina, pagalvojusi, kad jai pagaliau nušvito sėkmė ir nenorėdama prarasti savo šanso į geresnį gyvenimą, jau tą patį vakarą atsiduoda „krūtam“ ir daug pinigų turinčiam verslininkui.<br> 123rf nuotr.
 Mergina, pagalvojusi, kad jai pagaliau nušvito sėkmė ir nenorėdama prarasti savo šanso į geresnį gyvenimą, jau tą patį vakarą atsiduoda „krūtam“ ir daug pinigų turinčiam verslininkui.<br> 123rf nuotr.
 Kai mergina jau sėdi automobilyje, vyras ištraukia tą didelę „pinigų“ krūvą ir persideda ją į piniginę.<br> 123rf nuotr.
 Kai mergina jau sėdi automobilyje, vyras ištraukia tą didelę „pinigų“ krūvą ir persideda ją į piniginę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 15, 2019, 8:18 PM

Vyras užtikrintai linktelėjo galva.

„Patikėk, ir dar kaip. Po šio triuko panaudojimo merginos po kojomis krenta kaip lapai. Ir tam nereikia labai daug pastangų, užtenka tik kartą vakariene pavaišinti ir panelė jau tą patį vakarą tavo“, – pridėjo.

Su merginomis – be gailesčio

Vis dar negalėjau patikėti tuo, ką girdėjau. Taip pigiai parduoti savo orumą ir reputaciją gali tik visiškai bukos būtybės. Protingos tikrai nesileis apgaudinėjamos.

„Nieko panašaus, – paprieštaravo vyras. – Pamačiusi pinigų pluoštą net ir protinga gali susileisti. Tik tiek, kad tikrai ne visoms priimtina kažką daryti automobilyje. Kitoms reikia ir viešbutį išsinuomoti. Bet pasirašo ne viena.“

„Bet tai vyrai kokie niekšai, – pasipiktinau. – Griauna merginų likimus be jokio gailesčio. Nejaugi jiems jų negaila? Įtariu, ne viena po to į pagalvę ilgai verkė, negalėdama suprasti, kodėl pradingo nauja meilė, kodėl daugiau nepaskambino.“

„Toks gyvenimas, – nusišypsojo pašnekovas. – Vyrams reikia sekso.“

Netikri pinigai ar tikri?

Gaila man pasidarė apgaudinėjamų merginų, todėl nutariau atskleisti tų nedorų vyrų naudojamą schemą merginoms suvilioti. Gal, sakau, tokiu būdu pavyks apsaugoti ne vieną moterį nuo skausmo ir nusivylimo?

O schema labai paprasta. Spausdintuvu yra atspausdinami netikri pinigai, tiesiog nukopijuojami tikri. Po to jie sumaišomi su tikrais taip, kad tikrieji pinigai atsidurtų krūvelės viršuje bei apačioje.

Visas šis didelis pluoštas popieriaus yra surišamas gumyte ir numetamas į pasiskolinto arba išsinuomoto apynaujo automobilio daiktadėžę.

Susiradus pažinčių svetainėje merginą ir pripūtus jai arabų paskiriamas pasimatymas. Kai mergina jau sėdi automobilyje, vyras ištraukia tą didelę „pinigų“ krūvą ir persideda ją į piniginę. Taip padaromas didelis įspūdis.

Mašinoje ar viešbutyje

Pasikvietęs naują pažįstamą į kavinę vyras joje atsiskaito grynais pinigais, nes žino, kurioje vietoje šie padėti. Mergina pagalvoja, kad jai pagaliau nušvito sėkmė. Jeigu ji iš tų, kurioms daro įspūdį pinigai, ji jau nenori prarasti tokio gero potencialaus partnerio. Dar tą patį vakarą reikalai gali pasisukti intymiau.

Naivesnės tą padaro vos išėjus iš kavinės – tiesiog mašinoje. Yra apiburtos ir apžavėtos. O save labiau vertinančios merginos taip nedaro, bet, pasak mano pažįstamo, neretai daugiau pakalbėjus ir paviliojus sutinka vakarą pratęsti viešbutyje.

Vyrai pasiruošę abiems variantams. O gavę tai, ko norėjo, vyrai kitą dieną pradingsta be žinios... Vargšės moterys net nesupranta, kas atsitiko. Jos bergždžiai kankina telefoną, laukdamos žinutės iš naujo pažįstamo, bet taip ir nesulaukia. Nes jis jau važiuoja į pasimatymą su kita naivuole...

Būkit budrios, merginos. Nepapulkite į panašių apgavikų pinkles. Atsiminkite, yra vyrų, kuriems iš jūsų reikalingas tik seksas ir jie pasiryžę viskam...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.