Komandiruotėje vyras apie žmoną išgirdo tai, ko pats neįtarė

Ilgai galvojau, ar reikėtų rašyti apie tai ir kalbėti. Bet jau draugai per daug spaudžia. Gal aš kažko nesuprantu ar turėčiau kitaip vertinti? Ištikimybė – svarbu ir moralinė. Todėl būtų gerai sužinoti daugiau nuomonių.

 Žmona susitinka su draugais, taip pat bendraujame ir poromis. Pasitikiu ja.<br> 123rf nuotr.
 Žmona susitinka su draugais, taip pat bendraujame ir poromis. Pasitikiu ja.<br> 123rf nuotr.
 Bendradarbiai juokėsi, kad nematau man statomų ragų.<br> 123rf nuotr.
 Bendradarbiai juokėsi, kad nematau man statomų ragų.<br> 123rf nuotr.
Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo akimirka. Žmona taip pat teigė su draugu einanti į kolekcijos pristatymą.<br>V.Skaraičio nuotr.
Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo akimirka. Žmona taip pat teigė su draugu einanti į kolekcijos pristatymą.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Ramūnas

Nov 26, 2019, 8:01 PM

Iki šiol man atrodė, kad tai, kas vyksta – nieko blogo. Tiesiog mano žmona turi kelis dar iš mokyklos laikų likusius gerus draugus. Aš juos irgi pažįstu, bendraujam šeimomis. Nė vienas jų nėra vienišas.

Kadangi mano darbas toks, kad sulaukus iškvietimo tenka išvažiuoti į darbą ir kituose miestuose, ir užsienyje, negaliu daug laisvalaikio planuoti ir leisti mieste. Nemačiau nieko blogo, kad į parodas, koncertus ar šventes mieste žmona išeina su draugais. Nes tiek ja, tiek jais pasitikiu, net minčių jokių nekildavo.

Net ir į jų kartu pasidarytas ir įkeltas nuotraukas žiūriu ramiai, juk jie seni draugai, turi bendrų pomėgių, tai kas čia blogo? Bet mano kolegos ir draugai man prikaišioja, kaip tai atrodo ir kaip taip leidžiu žmonai.

Viešai apie tai parašyt apsisprendžiau po paskutinio karto. Nes nemalonių abejonių, kiek deramas toks elgesys, pirmą kartą kilo ir man. Vėl buvau komandiruotėje. Kažkaip netikėtai parašė žmona, man išvažiavus į kitą miestą, kad sulaukė kvietimo iš vieno savo draugo.

Čia iš tų mokyklos laikų draugų. Jis pakvietė į pristatymą kažkokių drabužių, o eis ir vėl dviese, nes jo žmona negali.

Kai sulaukiau jos žinutės, kartu buvę mano kolegos iškart puolė mane ir juokėsi. Neva, man akivaizdžiai ragus stato, o aš pats leidžiu. Bet ar tikrai čia jau ragai? Nu su žmona galėčiau pakalbėt, bet kaip jai sakyt, kad dabar nepasitikiu? Juk mes susitarę, kad viskas normalu. Ir daug kas taip daro – eina su draugais.

Be to, kaip galiu neleisti? Juk ji protinga, pasitikiu ja ir negaliu jai nuo darbų draust ilsėtis. Kai pats ne visada laiko turiu ir galimybę visur eiti. Juo labiau, į kažkokias kolekcijas ar drabužius. Pasakykit, ar taip blogai iš šono atrodo? Jeigu tikrai blogai, kaip tada elgtis, kad nebūtų staiga „uždraudimas“?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.