Dėl kolegės vyras bijo kalėdinio vakarėlio: „Kasmet tas pats cirkas“

Kalėdų vakarėlis, biuro baliukas, šventinis pasisėdėjimas – kaip pavadinsi, taip nepagadinsi. Vieni saviškius jau atšventė, kitiems jie dar tik gresia.

 Šventiniu laikotarpiu jos elgesys dar lipšnesnis.<br> 123rf nuotr.
 Šventiniu laikotarpiu jos elgesys dar lipšnesnis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas

Dec 13, 2019, 9:42 PM

Man gresia, taigi, noriu paprašyti patarimo, kaip elgtis.

Turiu tokią lipšnią kolegę. Moteris simpatiška, bet charakteriu nelabai. Stengiasi būti ryški, visiems patikti. Būdama didesniame būryje rodo savo drąsą, sąmojį, daug kalba. Tiesiai sakant, atkreipia į save dėmesį.

O kodėl sakau lipšni? Todėl, kad turi įprotį daug liestis. Kai prieina paklausti – ranką padeda ant peties, kai pasisveikina – priartėja pabučiuoti į žandą. Žodžiu, daug liečiasi.

Šventiniu laikotarpiu jos elgesys pasidaro dar lipšnesnis. Per praeitą vakarėlį atsisėdo šalia manęs, dažnai kalbėjo į ausį – juokus ar šiaip pastabas – kvietė šokti... Šalia sėdint ir ranką ant rankos padėdavo.

Sakysit, ištižėlis, galėtų džiaugtis, kad moteris paflirtuoja, paglosto. Jeigu būčiau vienišas, manau, kad džiaugčiausi, nes kolegė graži ir nėra nuobodu bendraujant. Bet kadangi esu vedęs, man toks išskirtinis dėmesys nelimpa. Jeigu per trejus metus kasmet toks pat šventinis cirkas, logiška manyti, kad ir šiemet tas laukia?

Prašau patarimų, kaip galima mandagiai ją atstumti. Kaip ir neįžeisti, ir pasiekti, kad tas lietinėjimasis bei kikenimas liautųsi? Kvaila būtų parodyti špygą visiems partneriams ir vien dėl jos neiti į vakarėlį. Kvaila būtų ir užsipulti moterį sakant „aš gi vedęs“, kai atvirai ji nieko man ir nesiūlo. Tai kaip išlaikyti profesionalų atstumą? Dėkui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.