Vaikinas atėjo į aklą pasimatymą – po 10 min. norėjosi bėgti

Internetu susipažinau su viena panele. Susitarėm gyvai susitikti – aklas pasimatymas buvo. Susitikome parke, maniau, kad pasivaikščiosim, ji iš karto ėmė klausinėti: „Kur varom? Kur varom?“

 Po pasivaikščiojimo sutarėme kavos ar arbatos.<br> 123rf nuotr.
 Po pasivaikščiojimo sutarėme kavos ar arbatos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kostas

Jan 13, 2020, 8:38 PM, atnaujinta Jan 14, 2020, 9:15 AM

Pasiūliau pasivaikščioti senamiesčio link, paskui prisėsti kavos ar arbatos, tik pervertė akim, maždaug, gerai, jei nieko geriau nepasiūlysi... Beeinant vis tikrinosi telefoną, juokėsi iš memo, dar man parodė.

Paklausiau apie ją kažko susipažinimui. Kiekvienam sakiny ji vis keikėsi, ir kur reikia, ir kur nereikia. Aš, sakytumėt, bernas, bet kalba ir mano gražesnė.

„Ką dirbi, o normaliai uždirbi?“ – tokie buvo jos klausimai man. Pati apie darbus nekalbėjo, gal mergina mokosi, taip ir nesužinojau. Hobis – mašinos, okey... Ką mėgsti veikti – važinėti su bemvais. Normalu.

Priėjom tą senamiestį, bet jau ir kavos man nesinorėjo. Buvo praėję 10 min., o norėjosi bėgti. Prisėdome toj kavinėje, nepabėgau, aišku, bet geriau nebuvo.

Panelės, kai einat susitikti su vaikinu ar net su drauge, prisiminkit paprastą mandagumą. Klausti kiek uždirbi – nemandagu. Keiktis – nemandagu. Tikrintis telefoną šnekant nemandagu. Paprasta, bet tikrai veiksminga. Nes kitaip po kelių minučių nesupranti, ko čia atėjai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?