Pasakė, kokios poros liks kartu: „To nesuvaidinsi“

Vis rašoma apie skyrybų siaubus, o aš norėčiau atkreipti dėmesį į poras, kurios kartu nugyvens visą amžių. Tokių porų nedaug, bet jų yra. Apsižvalgę galite jų pamatyti savo aplinkoje.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

K. L.

Jan 25, 2020, 6:55 PM, atnaujinta Jan 27, 2020, 10:56 AM

Tai – žmonės, kurie liks kartu. Jie išgyvens likimo siųstas negandas ir sunkumus, kartu įveiks kliūtis ir senatvėje bus tos poros, kurios eina susikabinusios rankomis. O ko dar gali reikėti gyvenime?

Tai žmonės, kuriems kito gerovė aukščiau už jų pačių. Ir tai – abipusis jausmas. Moteris daro tai, ką gali, kad vyras jaustųsi geriau, o vyras daro tai, kas laiminga paverčia jo moterį.

Tai poros, kuriose ambicija neturi reikšmės. Kai ambicijoms leidžiama augti, jos užgožia meilę ir ramybės norą, o dar jeigu priklauso moterims... Gali ir visai nužudyti santuoką. Todėl geriausi santykiai tie, kuriuose 10 kartų giliai pakvėpuojama, užuot skatinus „o tu man/o aš tau/o aš nori/pamatysi, padarysiu“ tipažo diskusijas.

Tai poros, kuriose žmonės juda tuo pačiu ritmu. Moteris darydama kavą nejučia pamaišo cukrų ir vyrui. Vyras, sėsdamasis prie stalo, kūnu prisitaiko prie ten, kur sėsis ir jo moteris. To nesuvaidinsi – kūnas ir mūsų neverbalinė kalba, visi judesiai reaguoja į širdį, į pagarbą šalia esančiam.

Gera žinia: skatinant pagarbą ir mažinant ambicijų, porose gali išlikti daugelis! To ir siekime. Netapkime skyrybų visuomene. Likime kartu.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.