Perskaičius komentarus apie I. Stonkuvienę kilo daug klausimų: „Nesuprantu“

Nepasakyčiau, kad labai domiuosi Lietuvos pramogų pasaulio atstovų asmeniniu gyvenimu, bet po „Žmonių“ ir M.A.M.A. apdovanojimų pasipylė tiek straipsnių, kad pasidarė smalsu, dėl ko kilo tiek triukšmo. 

 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>lrytas.lt nuotr.
 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>lrytas.lt nuotr.
 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>V.Skaraičio nuotr.
 I.Stonkuvienė ir V.Bareikis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Laura

2020-02-05 13:25

Apdovanojimus pasižiūrėjau, komentarus paskaičiau ir dabar stebiuosi – lietuviai, kas jums darosi? 

Komentaruose visi vienas per kitą rėkia, kad lietuviškos žvaigždės niekam neįdomios, bet atsiranda šimtai norinčių pasisakyti. 

Pažiūrėjau, paskaičiau, ir pasidarė gaila Indrės Stonkuvienės, kurią visi užsipuolė. Ir nesuprantu, iš kur tiek nepakantumo moteriai. 

Tik visiškai neturintys supratimo galėjo nepastebėti, kad per „Žmonių“ apdovanojimus iš Indrės ir Manto skyrybų buvo padarytas cirkas. Indrė visą vakarą turėjo kentėti patyčias savo adresu. Buvo žeminama. Mačiau jos šypseną ir iškeltus nykščius – tikrai nebuvo nuoširdu. Atrodė kaip bandymas apsiginti.  

Nenuostabu, kad renginio pabaigoje ji nesugebėjo susitvardyti. Norėčiau pažiūrėti, kuri moteris ramiai reaguotų, kai buvęs vyras su draugeliu iš jūsų santykių daro šou. Norėčiau pamatyti moterį, kuri šioje situacijoje sugebėtų išlikti be emocijų. Nebent tokia, kuriai visiškai „dzin“. 

Pripažinkim – per M.A.M.A. apdovanojimus šalia Vido Bareikio Indrė atrodė tikrai puikiai. Laiminga ir visa švytinti. Ne veltui sakoma, kad meilė suteikia žmogui sparnus. 

Bet komentatoriams ir tai užkliuvo. Ir vėl negerai!

Ne su tuo susidėjo, per daug seilėjasi, viskas blogai baigsis, o kai kurie dar ir vaikus įkišo. 

Man atrodo, kad komentatorių varomoji jėga yra pavydas. Vieni springsta tulžimi, nes Indrė yra įžymi moteris, o apie juos niekas nežino ir nesužinos. Parašo neigiamą komentarą ir pasijunta svarbūs. 

Kiti negali susitaikyti su tuo, kaip Indrė užsidirba pinigų. Mačiau ne vieną raginimą nustoti būti jos sekėjais, kad netektų pajamų iš reklamos. Kas tai, jei ne juodas pavydas? 

Niekas jums, gerbiamieji, netrukdo. Eikit ir darykit tą patį, jei galvojat, kad sugebėsite. O tai, kad esat niekam neįdomūs, tikrai ne Indrės problema. 

Spėju, kad pikčiausius komentarus apie dabartinius Indrės ir Vido santykius rašo būtent nelaimingos išsiskyrusios moterys. Tokios turi daugiausiai pagiežos. Būtent joms svetima meilė drasko akis. Pačios neturėjo nei noro, nei drąsos pradėti viską iš naujo, todėl jas erzina žmonės, siekiantys laimės. 

Mielieji žmonės, gyvenkite savo gyvenimą ir mažiau rūpinkitės svetimais. Kai praeis noras rašyti neigiamus komentarus, turėsite laiko susitvarkyti su savo problemomis, gal ir pavydas pranyks ir pasijusite laimingesni. 

Nes tiek purvo išpilti ant kitų gali tik giliai nelaimingi žmonės. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.